Lassan tíz éve vagyok fideszes, és jobban élvezem, mint bármikor (I.)

2020. január 15. 11:31

Kurtz ezredes
Tutiblog.com
Én úgy tudom legitimálni a Fidesz rendszerét, hogy fideszes vagyok, amit büszkén és őszintén vállalok.

„Nos, alapvetően probálnék veled normálisan és udvariasan kommunikálni, de sajnos te már az első mondatoddal bénán manipulálni próbálsz, te utolsó kis kommunista féreg. Így sajnos nem fogunk tudni úriemberként érintkezni, pedig nekem minden vágyam, hogy végre ne egy ilyen, fogságbaesés helyett azonnal agyonlövendő kommunista komisszár féreggel, hanem az ellenség úriemberként tisztelt és téged viszont tisztelő tisztjével társalogjak. Itt ez sajnos lehetetlennek tűnik, te kis kurátor, te! Ez a tükörbe nézős, önmagadat leköpő hitvány önfelmentős szöveg amúgy nem nálatok szokás, amikor n+1-edszer is leszavaztok ugyanarra a szar MSZP-re, amelynek saját bevallásotok szerint sosem voltatok hívei? Én úgy tudom legitimálni a Fidesz rendszerét, hogy fideszes vagyok, amit büszkén és őszintén vállalok, te ócska kis kommunista hazudozós szar!

»Emellett kíváncsi volt arra is, miből táplálkozik a rendszerhűségem: Hiányzik a gerincem? Simán csak életképtelen vagyok? Szeretek a mocsokban dagonyázni? Vagy fizetnek is érte?«

Mocsok-dagonya. Hm, csak nem a jó öreg SZDSZ képi világát látom, ahogy ezek a világlátott, de a Csanády utcából soha ki nem keveredő csúcsértelmiségiek a vidék Magyarországát képzelik. Mi lesz még? Gumicsizma, mucsa? Azt a kérdéskört a helyetekben pedig nagyon nem feszegetném, hogy ki életképtelen, és kit fizetnek puszira mindenféle kamualapítványok kuratóriumaiból milliókat a hobbijáért, mert félő, hogy nem jönnétek ki belőle jól. 

»Válaszolni nem igazán tudtam rá. Bár elsőre nem is voltam benne biztos, hogy választ vár-e a szerző, vagy csak azt szeretné elérni, hogy végre elszégyelljem magam – úgy nagyon.«

Én tudok rá válaszolni. Igen, azt akarta. Fogd már fel végre, te SZDSZ-es, hogy nem te vagy többé a zsűri! Hiába táplálja beléd ezt a többi SZDSZ-es, amióta kikeltél a tojásból.”
 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én is élvezem, pedig több, mint tíz éve:-)))

És mi volt a 10 év előtti időszakban? Csak nem ... ?

Lassan 14 éve vagyok fideszes, és egyre jobban érzem magam a bőrömben.

Egyébként a fickó merce.hu-s írása alapján egyáltalán nem derül ki, hogy mitől lenne fideszes. Kábé annyi derül ki az írásból, hogy ő kvázi attól fideszes, hogy valaki annak nézte, mert nem tiltakozott elég vehemensen a fidesz ellen, az elmúlt 10 év során.

Ezredes úr! Valóban, tisztességes ember a saját fészkébe nem piszkít bele!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés