Polgármestert fogadtak Baranyi Krisztina mellé

2019. december 14. 17:43

Paranoid Android
Ki ette meg?
Egy igazi, régivágású ős-SZDSZ-es kinevezése egy momentumos számára, gondolom, különlegesen kéjes, meleg, biztonságos érzés lehetett.

„Önmagában például nem probléma, hogy egy új polgármester tanácsadóként felkéri maga mellé az egyik elődjét. Az már érdekesebb, ha annyit fizet neki, mint egy főállású alpolgármesternek. Baranyi eddigi tevékenysége és a körülötte kialakuló struktúra azonban azt mutatja, hogy a polgármester csak látványpolitizálásra alkalmas, és a helyi hatalomgyakorlás azonnal átcsúszik bizonyos háttéremberek kezébe. A legfeltűnőbb az, hogy az önkormányzati hatalmat 9 éve szinte teljesen elvesztő ellenzék egyáltalán nem volt képes egy új gárdát kitermelni a hatalomba való visszatérés támogatására, olyan emberek tömegei térnek vissza „szakértői”, intézményvezetői munkakörökben, akik a balliberálisok 2010 előtti méretes kudarcainak alapvető szereplői voltak. Olyan emberekről van itt szó, akik a lehető leggátlástalanabb módon léteztek együtt Gyurcsány Ferenc rendszerével és most is a Gyurcsány-Apró klán feltétlen hívei. 

Az pedig, hogy Ungár Klára vezetheti januártól az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézetet, olyan édes kis politikai abszurd, amelyet csak a vájtfülűek képesek igazán kiélvezni. Ungár Klára egyébként maga a hímnemű Fodor Gábor (ha nem tévesztek előjelet a szorzatban), neki is volt liberális pártja, amit elnökölt, és pont olyan sikeres volt a szakmai karrierje, mint a politikusi. Ungár Klárának valóban vannak „egészségügyi” tapasztalatai, már amennyiben annak tekintjük a komplett magyar egészségügy privatizálása érdekében kifejtett áldásos tevékenységét. Ungár Klára az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) általános főigazgató-helyettese volt 2007 és 2009 között és olyan „közszeretet” övezte ott, amely az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet dolgozóinak gyomrát rántja össze most. Mondjuk legalább nem vádolhatjuk azzal Déri Tibor újpesti polgármestert, hogy népszerűséghajhász intézkedéseket hoz. Egy igazi, régivágású ős-szdszes kinevezése egy momentumos számára gondolom különlegesen kéjes, meleg, biztonságos érzés lehetett. De arra biztos lesznek csodás ötletek, hogy miként lehet privatizálni a járóbeteg ellátást, mert az mindig híresen jól szokott elsülni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 38 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Frappáns maró gúnnyal megírt írás, reális és szomorú összefüggéseket feltárva. Ferencváros és Újpest ellenzéki szavazói foghatják a fejüket és a pénztárcájukat...A nem-ellenzéki szavazók feladata pedig, hogy a környezetükben terjesszék a mostani polgármester gyalázatos felkészületlenségének tényét és annak bizonyítékait.

De ha egyedül nem megy, egyedül nem megy:-))))))

Ez valóban nagyon fontos az elkövetkező négy év és tíz hónapban:-)))

Baranyi azt mondta, a leégett református gumit bontsák le belülről kézzel!!!!!!!!
Nem járult hozzá, hogy a 200 millió terulethadznalati díjat( munkagépek által használt) elsngedje a kerület.
Undorító történet.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés