Dézsi Csaba András kardiológust indítja a polgármesteri címért a Fidesz Győrben

2019. december 6. 17:25

Dézsi Csaba András kardiológus főorvost, önkormányzati képviselőt jelöli Győr polgármesterének a január 26-i időközi polgármester-választásra a Fidesz és a KDNP – jelentette be Simon Róbert Balázs (Fidesz) országgyűlési képviselő pénteken Győrben. Simon Róbert Balázs hangsúlyozta: olyan jól ismert, köztiszteletben álló embert jelölnek Győr polgármesterének, aki több mint 25 éve politikai közösségük tagja, 1994 óta megszakítás nélkül, már a hetedik ciklusban Győr Nádorváros városrészének egyéni választókerületben megválasztott önkormányzati képviselője.

Emellett Dézsi Csaba Andrásnak vezetői tapasztalata is van, osztályvezető főorvos a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház kardiológiai osztályán - tette hozzá. Simon Róbert Balázs hozzátette:

jelöltjük személye garancia lehet arra, hogy a 2006-ban elkezdett városépítő munka a következő években is folytatódjon.

Szerinte az október 13-án megválasztott győri önkormányzati testületet – 16 választókerületből 15-ben a Fidesz-KDNP jelöltje győzött - csak egy Fidesz-KDNP-s polgármester vezetheti eredményesen.

Az országgyűlési képviselő bejelentette azt is: szombaton mintegy négyszáz aktivistával kezdik meg a támogatói aláírásgyűjtéseket. Kara Ákos (Fidesz) országgyűlési képviselő kiemelte: a fejlesztéseknek folytatódniuk kell Győrben, ezért olyan embert jelöltek polgármesternek, aki folytatni tudja az eredményes fejlesztő munkát. Dézsi Csaba Andrást olyan embernek tartja, aki képes valamennyi városrészt képviselni, és az elmúlt időszak vitáit, városi konfliktusait le tudja zárni, hogy újra a város fejlesztését állítsa a középpontba.

Dézsi Csaba András hangsúlyozta: polgármesterként nyitott városházát képzel el, ahol együtt gondolkodva a győri polgárokkal, civil és szakmai szervezetekkel, valamint a különböző korosztályokat képviselő egyesületekkel újfajta stílust meghonosítva fejlesztik a várost. A polgármesterjelölt úgy fogalmazott: "szívügyem Győr", hozzátéve, a szívcentrum létrehozásakor egyszer már össze tudta fogni a győrieket egy közös cél érdekében. Most pedig

azt szeretné, hogy ez az összefogás politikai, városvezetői és városépítői szinten is megmutatkozhasson

– mondta. Az is célja, hogy az összes győri városrészben új fejlesztések kezdődjenek. Terveiről szólva elmondta azt is: tovább erősítené az önkormányzat és a megyei kórház kapcsolatát, továbbfejlesztené a sürgősségi és az alapellátás, valamint a szociális ellátások színvonalát, megújítaná a város közösségi közlekedését, valamint zöldebbé tenné Győrt.

Az előző városvezetés komoly városfejlesztő munkát végzett, ezt folytatni kell, és nem engedhető meg, hogy csatatérré váljon a város – jelentette ki. Hozzátette: ehhez kéri mindenki támogatását, akinek hozzá hasonlóan „szívügye Győr”. Győrben január 26-án tartanak időközi polgármester-választást, mert a város október 13-án megválasztott polgármestere, Borkai Zsolt (Fidesz-KDNP) megbízatása november 8-án lemondással megszűnt.

(MTI)

Összesen 85 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jó választás. Jó lenne, ha nyerne és nem kerülne bolsi kézre Győr.

Nem engedték ki. Plasztikáztatta magát.
Másik nicknéven is ontja magából a rosszindulatú fröcsögést.
Ha nem ikszeled ki, tegyél magad elé egy esernyőt.

Bízom abban, hogy elnyeri a győriek bizalmát, fontos, hogy Győr, akár Sopron helyett is, a hűség városa legyen. Nem szabad tovább hátrálni. Ha van győri öntudat, tartás, büszkeség, meg fogják választani.

Fröcsköli a mérget magából. Azért kell az esernyő.

Most őszintén, Győr az a város, amiről még az él az emberek képzeletében, hogy az ott élőknek van értékrendje, hazaszeretete, tartása, történelmi öntudata, függetlenül attól, hogy a kertvárosban, vagy a lakótelepeken él, a győrinek lenni, az egy minőséget jelent.

S remélhetőleg a jövőben is ezt fogja jelenteni, egy markáns identitást, a gyökértelen balliberális eszmék elutasítását.

Ez nem a smogger, ez a vitézmunkásőr.

Erre én is kíváncsi lennék, hogy lejár e időnként még az edzésre, vagy megőrizte a dzsúdós formáját.
A cselgáncsosoknak van a legszebb testük.

Sajnálhatod, mert a legleglegjobb sport, szerintem.

Jól is tetted. Ocsmány egy alak, szekulával egyetemben, aki dodó bácsi névbitorlója.
Mindketten fartúrók, amivel még kérkednek is.

Egy szép csípődobással megdobná, leszorítaná, aztán fickándozhatna, kopoghatna kegyelemért ez a nyúlbéla.

Győzzön a jobbik, akiben jobban bíznak az emberek!!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés