Nyílt levél

2019. december 5. 19:30

Németh Zsolt
Facebook
Scruton leantiszemitázása kapcsán még nem került minden a helyére.

„Az Index antiszemitázott (úgy beszélt Roger Scrutonról, mintha a New Statesman jogosan antiszemitázta volna őt Soros Györgyről mondott véleményéért), majd pontosított (lehozta, hogy a New Statesman bocsánatot kért Scrutontól, és antiszemitáról leantiszemitázottra módosította cikke címében Scruton minősítését), majd úgy tett – és azóta is úgy tesz –, mintha így már minden rendben lenne.

Dicséretes a visszakozás, de sajnos ezzel még messze nem lett minden rendben. Ahhoz, hogy az ügy helyére kerüljön, az Indexnek mindenekelőtt bocsánatot kellene kérnie Scrutontól, amiért magyar belpolitikai rendeltetéssel (azzal a céllal, hogy őt támadva a Kormányt üssék) becsületsértést követtek el ellene. Érthetetlen, hogy miért probléma az Indexnek nyilvánosan bocsánatot kérni, ha a New Statesman és a brit politikai élet meg tudta ezt tenni. Scrutonon kívül meg kellene követnie az Indexnek mindazokat, akiknek az antiszemitizmus ellen vívott harcát ellehetetleníti a belpolitikai érdekből folytatott antiszemitázás.

Az antiszemitizmus a mai világban nem vicc, hanem véresen komoly dolog: Nyugat-Európában szinte nem telik el hónap valamilyen antiszemita támadás nélkül. Ez egyre aggasztóbb kihívás hazánk számára, ahol a kontinens egyik legrégebbi és legnagyobb zsidó közössége él. Ha Roger Scrutont bocsánatkérés nélkül le lehet antiszemitázni, ami nyilvánvaló abszurdum, akkor ki fog hitelt adni a tényleges antiszemitizmus elleni fellépésnek?

Ne hagyjuk devalválni az antiszemitizmus fogalmát! Az Index a magyar nemzetieket és az európai konzervatívokat akarta támadni, ami önmagában véve, ha nem is helyes, de belefér a demokráciába. Ennek oltárán azonban belegázolni egy nagy brit gondolkodó becsületébe és diverziót követni el az antiszemitizmus elleni háborúban, az már nem fér bele a demokráciába.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 60 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Zsoltikám, először a saját mocskos nácijaid és antiszemitáitok között rakjatok rendet"

Például? Kik azok név szerint?

Ki az a"ti" akik "megengeditek...."

Miért kellene Kósa Lajosnak kilépni a magyar közéltből?
Puszi

"Zsoltikám, először a saját mocskos nácijaid és antiszemitáitok között rakjatok rendet"

Például? Kik azok név szerint?

Ki az a"ti" akik "megengeditek...."

Miért kellene Kósa Lajosnak kilépni a magyar közéltből?
Puszi

Az egész médiaszakmát helyre kell tenni - a bíróságnak.
Ám előtte a bíróságot kell helyre tenni.
Meg lehet csinálni, persze, csak, ha akarjuk.
Úgy néz ki: nem akarjuk.
Akkor viszont a kormány ne álarcoskodjon, mondja ki nyíltan: céljuk 2022-ben az ország átadása a ballibszemét oldalnak. Pl., aki inkorrekt írást ereszt meg, azt határozott időre bíróságilag kötelezni kell, a cikkei elé írni, hogy inkorrekt.
De az sem megy, hogy 8432 karakteren keresztül összevissza hazugságokkal gyalázzuk a kormányt, majd a legvégén odabiggyesztve - amit már senki nem olvas el! -, hogy úgy általában a leírtakra nincs semmiféle bizonyíték.
A bíróság pontosan tisztában van vele: az újságok főcímei, a leadek - a kiemelt első 10 összefoglaló sor - a lényeg, ez marad meg az olvasóban, a hallgatóban, nem az eldugott vége...
Szóval, vagy igen, vagy nem.
A ballibszemetek naponta pofozzák le a kormányt - 90%-ban szimpla hazugságokkal, demagóg szólamokkal uszítanak - és az a nagy helyzet, hogy ezek a megválaszolatlan aljasságok a mi arcunkon, az egyszerű szavazó polgárokén csattannak.
Így nem megy és nem mehet tovább.

Válaszok:
Negue | 2019. december 5. 20:36

November 25.-én írtad: "Rosszul tudod, Magyarországon be van tiltva a sztrájk."

Esetleg egy hivatkozást ha mellékelnél, legalább egy linket az adott törvényről.

Hogy szerinted, Bayer Zsolt, Gajdics Ottó, Szentesi-Zöldi László, Huth Gergely, Bencsik András, antiszemita , náci...
Mondjuk bíróságon is tudod majd bizonyítani az állításodat?

"az európai, normális magyarok" engednek majd meg bármit is? Ne nevettesd ki magad! Ez a nesze semmi fogd meg jól.

Kósa:
https://hirklikk.hu/kozelet/ko..

Ugye azért az zsidó emlékmű cipőibe nem köpött, nem akarta listázni a parlamentben a zsidó származású képviselőket?
https://www.youtube.com/watch?..
Bár mindezeket még Heller Ágnes sem tartotta problémának , csak te (ti) a normális európaiak, hogy Kósa "zsidózott"! Nem kicsit vagytok ám röhejesek! :)))))

Az általad leírtakkal csak egyetérteni lehet.

Biztos vagy Te abban a kétharmadban? Egyre többen nem, s ez nem egyszerű defetizmus. A Fidesz elengedte 22-tőt, a választóit.

A jobb és baloldali elit csatába küldi a talpasait, hagy "mészárolják" egymást. Miként történt ez 1863.július 2-án Gettysburgban. A északiak oldalán harcoló 375-ös kék mellényes Garibaldi Guards és a déliek oldalán harcoló 370-es sárga mellényes Garibaldi Guards olasz katonái egy halom elfoglalásáért halomra gyilkolták egymást. A tábornokok mindezt túlélték......

Teljesen mindegy, hogy te mibe mész bele, meg mit nevezel kocsmai / :D / politizálásnak attól, még te korlátolt, elfogult, logikátlan, és ostoba baromságokat írsz. A konkrétumok mellett pedig szépen elsunnyogsz, ahogy szoktátok, igen korrekt módon.

"Úgy tudom, hogy a cipőkbe köpködő antiszemita nem a kormány tagja."

Úgy tudom, Kósa Lajos sem. Ha igen, akkor világosíts fel, hogy a kormányban, milyen tisztséget tölt be?

Ne erőlködj, mert még a végén belemegy a gatyádba! Rövidre zárva. Olyanok ne antiszemitázzanak, aki a zsidógyűlölő párttal trágyakoalícioba lépnek, mert csöpög a nyáluk, hogy mikor lehet a zsákmányra ugrani közösen, ahogy már Budapesten csak a hülye nem látja az irányt.

"Nyilván nincs köze Kósának a kormánypárthoz " Nyilván van, de nem tagja a kormánynak. Ha már szőrszálhasogató vagy. Egyébként te kezdted ezt a süket védő dumát, azzal, hogy a cipőbe köpős nem tagja a kormánynak. Valóban. De tagja a moslékkoalíciónak, és tagja az összes zsidózós, áljobbikos is, akik boldog szimbiózisba borultak egymás vállára a zsákmányról álmodozva. miközben egymást is úgy utálják, mint szart. De most a dékéával bezárólag mindent megbocsájtottak egymásnak legalább öt percig, amíg nem jön(ne) el az ideje az osztozkodásnak.
Szóval a fenti tények miatt inkább szégyellni kellene magatokat, mint antiszemitázni.

Most pedig nyugodtan ciccenthetsz egy sört, az legalább majd látszik rajtad. Egészségedre!

"Ugye azért az zsidó emlékmű cipőibe nem köpött, nem akarta listázni a parlamentben a zsidó származású képviselőket?
https://www.youtube.com/watch?..
Bár mindezeket még Heller Ágnes sem tartotta problémának" (TE HÜLYE NEM LÁTOD? HOGY EZ TARTOZIK ÖSSZE?)

Ezért vagytok szemétládák, mert ez a teljes szöveg ami természetesen nem Kósa-Heller összefüggés! Ha pedig nem direkt vagy aljas, akkor nem tudsz szöveget értelmezni, illetve kiragadsz egy mondatot, ami nem ehhez tartozik.

És ezek után még van képed engem lehülyézni? Persze nem csodálkozom mióta felétek az a szokás, hogy a hülye mondja meg, hogy ki a normális.

Te reménytelenebb vagy, mint amilyennek látszol, hát nem akarod észrevenni, hogy a videóhoz, és a jobbik antiszemita megnyilvánulásaira jeleztem, hogy furcsa módon
"... mindezeket még Heller Ágnes sem tartotta problémának" Mint érdekesség, amikor "Ágikát" megkérdezték, hogy miképp tudnak egy zsidózós, cipőbe köpködős párttal, együttműködni, akkor Ágika azt tudta ártatlan arccal mondani: De már nem mondanak ilyeneket! :D Ennyit a gerincességről. De Kósa mondatát bezzeg úgy állítjátok be mintha személyesen vett volna részt a zsidóüldözésben. Ne fáraszd magad a válasszal.
Én szégyellem magam, miattatok.

Ja...ez lemaradt.

"mert Heller már a demokratikus Jobbikot javasolta az ellenzéki összefogásba, "

:_DDDDDDDDDDDDDDD A HÉT LEGKOMIKUSABB MONDATA? ÉS EGYBEN A LEGTRAGIKOMIKUSABB IS! Viszont tökéletesen jellemző.

A középkori eretnekséget most az 'antiszemitizmus' helyettesíti?

Megengeditek???
Ki kért tőletek engedélyt? Nincs demokrácia a baloldalon?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában