Ötödik Birodalom?

2019. december 3. 17:55

Bogár László
Magyar Hírlap
Ne áltassuk magunkat, mert a német nép néhány évtizeden belül végleg megszűnni látszik.

„Az identitás totális felszámolása, sőt értelmezhetetlenné tevése a feltétele annak is, hogy a néhány évtizeden át mesterségesen szétválasztott »két Németország« újraegyesülhessen. Angela Merkelhez visszatérve, ő nem más, mint a negyedik német birodalom »szoft« végfelszámoló biztosa. Aki e feladatával párhuzamosan egész Euró­pa felszámolási folyamatának megkezdését is feladatul kapta.

A »Willkommenskultur« néven elhíresült 2015-ös döntése tehát egy pontosan eltervezett globális hatalmi forgatókönyv kulcseleme volt. Ennek megértéséhez elég csupán a német népesedési folyamatokat áttekinteni.
Az önfelszámolás legmélyebb drámája ugyanis éppen itt mutatkozik meg. Ne áltassuk magunkat, a német nép, ha és egyáltalán van még e fogalom mögött egy valóságos létező, történelmi önazonosságát feladva, néhány évtizeden belül végleg megszűnni látszik. A végzetes erejű történelmi tét tehát az, hogy van-e még esély egy sorszámnevét bátran újra használni merő Ötödik Birodalom megteremtésére. Isten óvja Németországot!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 116 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A józan ész maradt, de annyira szégyenllik magukat a holokausztért, h. inkább elfelejtkeznek arról, h. németek.

Borzalmas időket éltek át, elfordultak a vallásaiktól, a nemzettudatukat eléggé általánosan lefojtották, elfelejtették, hiányzik a nevelésükből. Így is lehet élni.

Aki dolgozik, van valamilyen szakmája, egész jól megél belőle. Jobban, mint itthon. Az AfD erősödik, főleg Keleten, de nagyon lassan, nehezen, ami nem is csoda, az egyszínú és nagyon ellenséges médiával

Remény mindig lehet.

A németek kihagyták a nemzetté válást. Pumpernickel hercegségecskékből átmenet nélkül lettek birodalom.

Én azért ettől nem tartok. A németek józanok, vegyes házasság alig van, és ha azt érzik, hogy nyomasztóan sok a muszlim, akkor fokozatosan kiszorítják őket. Ha kell adnak nekik annyi pénzt, amiből Törökországban etc. normál életet ( kis panzió, bolt...) kezdhetnek. Annyi maradni fog, ami munkaerőként nagyon kell.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés