Orbán: Erős Pista, Erős Magyarország

2019. december 3. 14:37
Szokatlan szaloncukros képet posztolt a miniszterelnök.

Korábban mi is megírtuk, a pénzcentrum kollégái pedig ki is próbálták az idei karácsony magyar slágertermékét, az erős pistás szaloncukrot. Úgy tűnik a kormányfőnek is megjött a kedve a hagyomásonytól eltérő karácsonyi édességhez.

 

Összesen 56 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Valaki felvilágosíthatta volna Orbán Viktort, hogy egészségtelen terméket nem reklámozunk.......Az egyik, egyébként LMP-s ismerősöm, aki nagyon "zöld" és multiellenes hívta fel a figyelmemet már korábban az Unilever cég egészségkárosító termékeire.

Az aszpartam -ami a Bolognai Ramazzini Intézet és mások szerint is rákkeltő - benne van minden Unilever készítményben, így az Erős Pistában is.
Viktor! Egy házi készítésű szaloncukor jobb lett volna.....de hát Nektek nem megy a reklám és a média.

Te összekeversz a száraztésztáért, tizenkilencezer forintért megvásárolható DK-s proletárokkal.....
Egyébként meg miért ne lehetne egy miniszterelnöktől eltérő véleményem, még ha politikai téren, igaz, csak néhány stratégiai kérdésben egyet is értek vele.

Ha már egy miniszterelnök reklámoz valamit, előtte tájékozódjon, hogy mit és kitől reklámoz. Annyira nyomják a hungarikum kérdését, akkor tessék reklámozni mondjuk a Városkúti hasonló termékeket, azok nem multik és ráadásul egészségesek.

A kórházak tele vannak beteg emberekkel, s bár az LMP-t nem kedvelem, amióta Schiffer távozott, de számos ökológiai kérdésben egyetértek velük.

A Fidesznek több ciklus sem volt elég arra, hogy feltámassza a magyar élelmiszer feldolgozó ipart, az Unilever szemeteit teszik a polcokra.

Egy városi embernél minden várossal - Városkút - kezdődik...Virágoskúti termékekről van szó.

Az Unilever mióta magyar cég?
Van bőven olyan magyar vállalkozás, ami magas minőségű kézműves csokit gyárt, de azokat valamiért nem reklámozza Orbán. Mondjuk, nem az a dolga, hogy bármit reklámozzon, de ha már megtette, gondolkodhatott volna, hogy miért épp egy nagyipari szemetet reklámoz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés