Beszólt a Munkáspárt Jakab Péternek

2019. november 25. 20:24
Thürmer Gyuláék szerint buta és veszélyes taktikát űz az ellenzék, Jakab Péteren pedig látszik, hogy „nem sok ész szorult bele.”

Váratlan helyről kapott kritikát a jobbikos Jakab Péter, aki nemrég azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy az Országházban beült Orbán Viktor székébe. A Thürmer Gyula-féle Munkáspárt a honlapjukon közzétett bejegyzésben ment neki Jakabnak. 

A párt szerint buta és veszélyes taktikát űz az ellenzék, amikor arra játszik, hogy a kormányt kihozza a sodrából. Az ellenzék célja addig feszíteni a húrt, amíg el nem csattan egy pofon – olvasható a Munkáspárt honlapján. Thürmer Gyula pártja szerint minden józanul gondolkodó embernek el kellene határolódnia ettől a magatartástól. A pártnak Jakab Péterről is határozott véleménye van. Szerintük 

„elég ránézni Jakab úrra, hogy lássuk: nem sok ész szorult bele.”

Összesen 170 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezek szerint éles szeme van Thürmer Gyulának! Bár nem kell különösebb pszichológiai képzettség ahhoz, hogy az ember első ránézésre észrevegye, hogy nevezettnél, valami nagyon nincs rendben. Különösen akkor, ha a cselekedeteit is hozzávesszük.

Szep ez a hit a miniszterelnoki hatso csodatevo kepessegeben jakab reszerol de a hulyeseget lathatolag nem gyogyitja...

Nem "fenegyereke", hanem hülyegyereke.
39 éves hülyegyerek.
Jól írtad, gyerek, és nem férfi. Mit kezdjen Orbán egy ilyen infantilis gyerekkel?

Nézd Tunya, itt nem kell semmilyen kapaszkodó. Jakab Péter egy óvodás szintű kötözködő, aki úgy gondolja, hogy a kihívó pofátlanság politikai teljesítmény. Egy értelmes mondatot nem tud elmondani, mert az ilyen fajta kiképzett provokátoroknál ez nem követelmény. Ide jutottatok, nálatok ez az ember már tényező lehet.

leszólt...a DK házinyilasainak. A mocsok nyilas mindig is mocskos nyilas lesz.

"„elég ránézni Jakab úrra, hogy lássuk: nem sok ész szorult bele.”"

:DDDDDDDDDDD

Telitalálat. :)

És akkor tegyük hozzá az októberi tényleges eredményt:
NULLA jobbikos színekben megválasztott jobbikos polgármester.
Volt olyan megye, ahol nem tudtak listát sem állítani (!!!).
Volt több megye, ahol KÖZÖS LISTÁN indultak a DK-val, az MSZP-vel, a Momentummal.
Ahol elindultak külön, még a számukra legkedvezőbb vidéki terepen is lebőgtek többnyire (pl. Csongrád, ahol gyakorlatilag holtversenyben végeztek a Mi Hazánkkal).

(Még mielőtt valaki mirkóczkizna meg pintértamásozna: még jobbikos országgyűlési képviselőként sem vállalták fel a saját pártjukat, hanem közös falanxban indultak a DK-val, MSZP-vel, Momentummal stb. egy-egy álcivil fedőszervezet mögé bújva...)

Ész nemigen, de leleményes engedelmesség és gátlástalan hazugságkészség. Tökéletesen működik, szívósabb mint a Vona, mert nem olyan szeszélyes és hiú.

Aki seperc alatt lehasalt tartkóra tett kézzel Niedermüller mellé a Bangóné vezénylésére, abból a megbízók sikerrel kiiktattak minden szégyenérzetet. Jakab egy távirányított ágens. Meg van a közönség, ami pont erre fogékony: minél silányabb a produkció, annál inkább.

Azt is megértük, hogy egy Jákob-párti sámeszezik.
:-)))))

Ha fogalamad sincs, akkor a tudatlanság megvéd az erkölcsi felelőségtől. Szép is így posztolgatni ... főleg a Jobbik mellett korteskedve. Élvezd, amíg van.

mégegyszer, helyesírva, hogy megértsd :-)

Ha fogalmad sincs, akkor a tudatlanság megvéd az erkölcsi felelősségtől. Szép is így posztolgatni ... főleg a Jobbik mellett korteskedve. Élvezd, amíg van.

Felolvasás nélkül is lehet összefüggően hülyeségeket mondani. Mondják, hogy a hülyék mindenben biztosak. Még megjegyezném, hogy az értelmes ember botránykeltés nélkül is meg tud nyilvánulni, Jakabnak viszont pusztán a botránykeltésig terjed az értelmi képessége. De hát a Jobbikot nem az értelemre alapozva hozták létre.

A Jobbik mára bejárta azt az utat, amit az SZDSZ is bejárt. Harsány kommunista ellenesség, - a Jobbik ehhez még hozzátette a nacionalizmust, a Gárdát, az EU és izraeli zászló égetést - majd elhangzott a vezényszó és jött az összeborulás az addig szidott balliberálisokkal. A marginalizálódás is úgy fog végbe menni, mint az SZDSZ-nél. Idő kérdése, hogy a nagy összeborulásban mikor merül fel az, hogy a Jobbik mégis csak antiszemitizmussal, rasszizmussal jött létre. És mennyivel több jut másoknak, ha erre hivatkozva kitúrják az osztozkodásból.

Most jól összehasonlítottad a mézeskalácsot a savanyúkáposztával. höhöhö.... tudja a szösz!

Szerinted ez az idétlen, felnőtt emberhez nem méltó viselkedés, összehasonlítható a politizálás fogalmával, amit ugyan lehet kritizálni, nem szeretni, de közös nevezőre hozni, az több mint szűklátókörűség, vagy elfogultság.
Esetleg akkor írj hasonló példát, amikor majd valami hasonló történik, mondjuk Orbán odarohan az eu parlament valamelyik vezetőjének székéhez, és vigyorogva beleül mint ez a hülyegyerek, hogy az előző, Tordai Bence színvonalú baromságairól ne is beszéljünk.
Azért belőled többet néztem ki, attól, hogy ilyen választ írsz, ezzel az idézettel.

Az anekdota nagyon kedves, csak az a különbség, hogy ez a hülyegyerek, se köröl, se belül nem stimmel. Még a parlament épületének közelébe se való, még néhány társával együtt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés