A kormánynak választ kell adnia: miért titkolta el a klímakonzultációt?!

2019. november 25. 12:23

Cseh Katalin
Facebook
Szégyenteljes, gyáva hallgatásba burkolóztak, nehogy kiderüljön, hogy mit gondolunk a klímaváltozásról.

„Nemsokára véget ér a klímaváltozásról szóló, a kormány által eltitkolni igyekezett »konzultáció«. Sokan meglepődtünk, amikor fény derült arra, hogy a kormány Soros György és Brüsszelezés nélkül is tud konzultálni, ráadásul egy olyan releváns témában, amely mindannyiunk életére egyformán hatással van. A rejtélyt tovább fokozta, hogy álságos, hazug, a választ előre magukban foglaló »kérdések« helyett valóban lényegi témákat foglalt magába a kérdőív. Már-már úgy tűnhetett, hogy a Fideszben ráébredtek arra, hogy korunk egyik legfontosabb kihívását csak a választókkal közösen lehet megoldani.

A Fidesz azóta sietett lehűteni a kedélyeket, miszerint a kérdőívvel csak egy »Brüsszel által előírt« tájékoztatási formának tett eleget az Innovációs és Technológiai Minisztérium. Tehát azért nem tájékoztatták az állampolgárokat a konzultációról, mert nem a saját propagandájukra épült, ezért nyilvánvalóan nem az általuk elképzelt válaszok születtek volna. Szégyenteljes, gyáva hallgatásba burkolóztak, nehogy kiderüljön, hogy mit gondolunk a klímaváltozásról.

A nagy titkolózás ellen csak a nyilvánosság erejével lehet küzdeni. Mivel uniós kezdeményezésről van szó, Európai Parlamenti képviselőként hivatalosan is kikérem a kérdőív eredményeit az Innovációs és Technológiai Minisztériumtól. Hátha fontos információk derülnek ki arról, hogyan is gondolkodnak a kérdőív kitöltői. Legrosszabb esetben annyit mindenképpen megtudunk majd, hogy milyen messze hajlandóak elmenni a titkolózásban. A kormánytól pedig világos válaszokat várunk arra, miért titkolta el a konzultáció tényét az állampolgárok elől.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 87 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tessék! Che "Hazaáruló" Ka, kérjük világosíts fel minket, mit kell gondolnunk a klímaváltozásról!

Annyira azért nem volt titkos, én már ki is töltöttem. Megjegyzem, ha az EU-nak iszonyúan fontos lett volna, nyilván módjában állt volna nagyobb erőket is mozgósítani az érdekében. Ahogy például az "európai értékek", esetleg az LMBTQI mozgalom érdekében szokták.

Meg akartam nézni, de "Hiba lépett fel az oldal betöltésekor".

A titkolózás különös formája kirakni vmit a netre..

Köszönöm, sikerült, de már a kérdések nem láthatók. Hallottam erről, de nem akartam kitölteni.
Ha cigányos kérdés nem volt benne, akkor nincs értelme semmilyen távolba nézésnek.

"nehogy kiderüljön, hogy mit gondolunk a klímaváltozásról."

Én nem a klímaváltozásról gondolok nagyon szalonképtelen mondatokat, hanem erről a tyúkról, de, hogy mit azt inkább nem is írom le!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés