A kétség terhe

2019. november 24. 16:56

Mátyás Győző
168 Óra
Mert ki tudom hozni ebből, hogy az a jachtos buli valójában egy előremutató, progresszív oktatófilm volt.

„Figyeljetek, én különleges tanácsadó vagyok: a politikai outlook az én felelősségem. A vonzó imázs kialakítása. És ha csak ilyen nívójú figurákat tudunk magunk köré gyűjteni, azokkal nem fog menni. Ezek egyre jobban össze fogják trutymózni a mi mezünket.

Persze tudom, azt most még nem döntötték el ott fent, hogy ezt a faroklóbálos fazont akkor kitüntetjük, vagy ledobjuk a Taigetoszról. Mert ebben azért van dilemma. A Laca például a legutóbbi szpícsében már elmozdult abba az irányba, hogy ez csak kis erkölcsi botlás volt, ilyen ejnyebejnyés csíny. Ez nekem így nem elég, mondják meg, hogy milyenre szabjuk az anyagot. Mert ki tudom hozni ebből, hogy az a jachtos buli valójában egy előremutató, progresszív oktatófilm volt. Az egészséges szexuális tevékenység népszerűsítése céljából. A népességszaporulat fellendítését segítő. Hogy nem ám úgy kell csinálni, mint az aberrált libsik, hogy szőrös hímek egymással, meg gumiférfival. És akkor a fószer akár kaphat valami plecsnit is, tudomisén a példamutató dugásért címmel, vagy ilyesmi. 

De ha csak szimplán mentegetni akarjuk a palit, akkor esetleg be lehetne vetni azt, hogy az egész adriai árbócállítás ellenséges provokáció volt. Lehetne azt kommunikálni, hogy a nőket a hajón valójában Soros fizette, sőt hogy Soros-aktivisták voltak. Egy ideig nem a vén spekuláns volt a krampusz, de hallottuk a főnök beszédéből, hogy most reaktiváltuk. Kiderült ugye, hogy a Soros személyesen akarta megfúrni az EU-biztosunkat, úgyhogy tuti ő küldte ide az ügynökeit is prostinak álcázva. Nem tudom, a migránsokat melyik vonalon lehetne ebbe az ügybe belekeverni? Hajóskapitány?

De ha a másik irányba indulunk el, azt is lehozom csont nélkül, hogy itten a konzervatív erkölcs tartópillérének meghágásáról van szó, és mi ezt a gyehenna szigorának élességével elítéljük. Jól mondom így? Mert mi kiállunk a keresztény szabadság illiberális védelmének megőrzése mellett!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A tolvaj libsik egy másodpercre sem tudnak titeket érdekelni, csakis Borkai kúrása. Bolsevik újságírás.

A mostani koalicios tarsatok, a Jobbik masirozasa is csak oktatofilm volt anno. Nehogy a Fidesz elszeresse toletek.
De vigyetek, a tietek, ti csinaltatok magatoknak. Nem is biztatok a veletlenre, kasd Szegedi, Gyongyossy, Jakob szemelye.

Bárhogy akarod, nem tudod kihozni belőle.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában