DK: Amíg Orbán nem számol el az eddigi focimilliárdokkal, addig ne is álmodjon újabb „sportakadémiai rendszerről”!

2019. november 22. 12:58
A DK szerint ablakon kidobott pénz volt minden stadion és fociakadémia.

Az utóbbi évek fociakadémiáinak, „utánpótlásképzésének”, közpénzben fürdő, teljesítmény nélküli magyar futballjának látványos kudarcát ma már mindenki látja az országban. Mindenki látja, hogy az ország hiába épített stadionokat egy oktatási vagy egészségügyi reform árából, és hiába öntötte dézsával az adómilliárdokat a magyar klubokba és fociakadémiákba: az eredmény elkeserítő.

Orbán Viktor ehhez képest nem kért bocsánatot a magyar néptől, sőt. Ő inkább tovább hazudozik, most is egy „sportakadémiai rendszerről”. Ahelyett, hogy felelős miniszterelnökként életében először vállalná a felelősséget a tetteiért, és beismerné: ablakon kidobott pénz volt minden stadion és fociakadémia.

A Demokratikus Koalíció szerint amíg Orbán nem számol el az eddigi focimilliárdokkal, addig ne is álmodjon újabb „sportakadémiai rendszerről”! A DK emlékeztet: Orbán Viktor házi focicsapata, a Felcsút a DK által kiharcolt jogerős bírósági ítélet ellenére is titkolja, hogy mire költötte a TAO-pénzeket. A DK szerint az újabb „sportakadémiai rendszer” egyértelmű üzenet a magyaroknak: a Fidesz még többet fog lopni a sport mögé bújva.

(MTI-OS)

Összesen 16 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Ezt a focit támogatja milliárdokkal a magyar költségvetés. ???? Erről szól a cikk, ti faszfejek , nem Gyurcsányról."

Nem erről szól a cikk, hanem arról, hogy elfeledtesse a Gyurcsány-rezsim hazugságait, tolvajlását, az ország gödörbe juttatását. Amihez hozzányúltak mindent tönkretettek és már 2006-ban válságba volt az ország.
Az egész DK-MSZP konglomerátumnak börtönbe lenne a helye, de a liberális demokrácia ezt nem teszi lehetővé.
13.-ai részleges győzelmüket is ara használták fel, hogy megtöltsék a párt, a vezetők és a slepp zsebeit. Béremelés, újabbnál újabb posztok kreálása és amit beígértek sorba visszatáncolnak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés