Tordai Bence parlamenti főtevékenysége a provokáció

2019. november 21. 08:55

Tordai egy gyáva ember.

2019. november 21. 08:55
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

„Az úgynevezett Tordai Bence parlamenti főtevékenysége a folyamatos provokáció. Az ülésteremben, a liftben, a folyosón, mindenhol. Sértő, gyalázkodó fél mondatokkal, fenyegető megjegyzésekkel vegzálja nap mint nap a kormánypárti képviselőket.

Tegnap ezekből a megjegyzéseiből nyilvánosságra hoztam néhányat, de sok van még, szinte mindenkinek van róla története. De Tordai egy gyáva ember, és ahelyett, hogy vállalná a tetteit, most tagad és perrel fenyegetőzik.

Elsőként álljon itt egy videó a 2019. november 4-i ülésről, amelyen épp egy fenyegető megjegyzést tesz. Vajon mit mondhatott?

A.) Tiszteletem, kedves képviselőtársaim!
B.) Félsz, te patkány?
C.) Soha nem provokálok senkit!”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 320 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
stifwacar
2019. november 23. 22:10
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
barany
2019. november 22. 17:53
Egy Tordai Bence nevű szarkupac fenyegeti Orbán Viktort.
sensei
2019. november 22. 10:18
Tordai Bence, - hogy egy "klasszikust" idézzek: "gyenge minőségű ember". Igaz, a klasszikus eme megállapítását Szekeres Imrére tette...
Vakfolt
2019. november 22. 10:06
Bordai Tencét rendesen megfizetik a szarakodásért, egyszerűen rommá kell bírságolni, lesz egy pont amikor már nem éri meg neki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik