Ez már felségsértés?

2019. november 21. 23:14

Tordai Bence
Facebook
Csak annyit kérdeztem: Tele a gatya, Viktor?

„Kocsis Máté nem bír leállni. Most egy videót posztolt, amin odamegyek Orbán Viktorhoz, és mondok neki valamit. A felvételen semmit nem hallani, viszont pechére pontosan emlékszem, mit mondtam a Fidesz-vezérnek. Miután az MTVA-székházban történtek után a földön fekvő Varju Lászlót fogták perbe a hat biztonsági őr »megtámadása« miatt, csak annyit kérdeztem: Tele a gatya, Viktor?

Ó, borzalom! Ez már felségsértés?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 240 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egy vidéki, mit vidéki, egy külvárosi kocsmában ezért egy kurva nagy pofon járna, kisgeci. Te is csak a kamerák előtt vagy ilyen hős, hitvány kis tetű. Kerülnél csak a kezem közé, gyáva féreg.

Alávaló gyáva kis szar ez. Addig mer csak menni, a,eddig biztos benne, hogy ne adják vissza neki, ami járna az ilyen patkánykodásért.

A baloldal a gyáva szarok gyülekezete.

Nem volt az szemtől szembe. Igen gyorsan takarodót a helyére, meg az előtte lévőt is terelgette, hogy minél előbb elmenekulhessen.

Azt teszitek, amit a weimari köztársaság idején. Gúnyoljátok és vegzáljátok a tisztességes embereket. Mi pedig tudjuk, hogy hová vezet ez az út, nem akarunk rálépni, de hogy ez nektek miért lenne jó, azt nem tudom.
Egy magyarázat van rá. Ti ekkora szardarabok vagytok, nem hagytok bennünket békében és nyugalomban élni, mert dolgozni nem tudtok és nem is akartok. Patkánynak sem nevezhető férgek vagytok. El akarjátok venni azt, amiért mi dolgozunk meg. Az anyagi javainkon túl a békén és nyugalmunk elvétele is a szándékotok. Nem ellenzék vagytok, hanem maga a sátáni aljasság.

Kb. napi öt szarházit ikszelek ki, aki Tordai Bencéhez hasonlóan bánik velünk. Itt az FB-n is , az életben is megvan, a kisvárosom 10.000 lakosából öt ilyen nagyhangú szarházi, aki folyamatosan vegzál mindenkit. Két lehetőséged van. Elzárkózni teljesen mindentől, vagy pofán vágni. Weimar jön, mert nem bírjátok magatokat leállítani.

Pont ez a céljuk. Aljas alávaló gazember az összes. Nem akarnak dolgozni. Alig várják, hogy valaki pofánverje őket és mutogathassanak, hogy micsoda világ van, verik az ellenzékieket.

Lusta, szarházi banda. Már 100 éve csak ugyanarra futja. Nekünk kellene valamit kitalálni ellenük, mert sajnos nem lehet agyonverni őket, mert a gazdáik éppen erre várnak, hogy újra kifoszthassák az országot.

Ez az ember adjunktus volt a budapesti kommunikációs főiskolán!!!!!! Atya ég!!!!!
Ezt a kommunikációt tanította?
Érdemes lenne megnézni, mekkora a felelőssége a politikai nyelvezet szennyessé tételében.

Ez a cél. Nevetségessé kell tenni.

Ettől függetlenül van abban valami félelem keltő is, mikor egy országgyűlési képviselő a viselkedésével bebizonyítja, h. alantas gondolkodású provokátor.

Sokan vagyunk, de sajnos a választáskor NEM voltunk elegen. Most ez jön.

Számomra a mélypont a Pintér rendezte Bajnok előadás volt, szerencsétlen Kósa házassági tragédiájáról, aminek a fő elszenvedője mégiscsak a három Kósa gyerek. Azt írták, telt házakkal ment. Mit lehet várni?

Annál a gazdátlan felnövésnél, ami a mai gyerekek nagyrészének jut, jobb volt a háború utáni szegénység.

Odáig már sikerült eljutni, h. a házi koszt, amit magunknak főzünk, jobb, a nevelésben még nem tartunk itt.

Mindegy neki milyen okból, csak beszéljenek róla. Sajnos működni látszik ez a proli és aljas stratégia.

Három gyerek és jól sikerültnek tűnő házasság után a felesége egy élvonalbeli úszónőért hagyta el. Ezért is lehetett belőle szenzáció.

Válaszok:
Sulammit | 2019. november 23. 7:39

Két kiigazítás.
Négy gyerek. Egy kisfia is született a három nagylánya után. És ebbe az idillbe jött be a maratoni úszónő.
A Bajnokot, most is telt házzal játssza a Katona.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés