A trónkövetelő

2019. november 21. 22:54

Jakab Péter honatya (Istenem, milyen hon az, ahol ő atya lehet!) egy váratlan hadmozdulattal beleült a miniszterelnök székébe.

2019. november 21. 22:54
Aristo
Tutiblog

„Hallom, hogy a Parlament mai ülésén Jakab Péter honatya (Istenem, milyen hon az, ahol ő atya lehet!) egy váratlan hadmozdulattal beleült a miniszterelnök székébe, miközben az – szerencsére – éppen nem ült ott. Huzamosan üldögélt aztán a megszerzett helyen, majd – tán megszomjazott, vagy pisilnie kellett – elhagyta a széket. Tettét azzal magyarázta, hogy tesztelni akarta, milyen büntetés jár majd ezért. Engem azonban, ki a felszínes jelenségek függönye mögött a rejtőző lényeget keresem, nem elégített ki ez a magyarázat. Gondolkodtam a dolgon, és ennek eredményét teszem közzé alább.

Jakab egy igazi hazai specialitás szerintem, mert kevés olyan eset ismeretes amikor egy zsidó virtigli náciként politizál egy virtigli náci pártban. Igaz, mentségére szolgáljon, hogy hamarabb volt náci, mint zsidó, és – mint tudjuk – sokszor az időzítésen múlik minden. Lásd még: Szegedi Csanád, avagy a talált zsidó esetét. De nem foglalkozhatok az elmegyógyászati vonatkozásokkal, mert nem vagyok elmegyógyász, így meg kell próbálnom más okokat is keresni.

Az embernek elsőként az a kézenfekvő ok jut eszébe, hogy a jeles státusférfiú belátta: ez az egyetlen mód, amivel a nevezett székbe juthat. Pártjának népszerűsége ugyanis csak a Buzi Lékhorgászok Egyesületéével vetekedik, akik – mondhatnók – szintén nem túl népszerűek, így neki választások útján semmi esélye sem lenne. Arról nem is beszélve, hogy még a pártban is vannak bajai, hiszen elnöknek sem választották meg egy roppant minőségi kínálatból. A szék elfoglalása pedig nagyon fontos, mert bölcsen tudja, mint Fülig Jimmy, hogy királynak lenni már könnyű, csak az odavezető úton nagy a tolongás. 

A libsizmus fárosza, az Index szerint, beszélgettek telefonon Jakabbal, aki azt mondta: »… az akciójával azt kívánta bizonyítani, hogy nincs az a jogszabály, amivel meg tudnák akadályozni őket abban, hogy kimondják az igazságot.« Furcsa dolog az igazság, de a legmegkapóbb, hogy  – ezek szerint – ő az alfelével is ki tudja mondani az »igazságot«.

Azt is mondta, hogy »Az igazság pedig az, hogy Orbán Viktor és kormánya az önkormányzati választások kudarca ellenére a diktatúra felé vezeti az országot, de őt is meg lehet fosztania trónjától.« Mi pedig nem csak a trónfosztást láthattuk, hanem személyében rögtön egy trónkövetelővel is megismerkedtünk. Jakab a trónkövetelő – édes Istenem. Persze ezt a trónkövetelő dolgot még meg kell néhány kollégájával beszélni, mert szerintem van konkurencia bőven. Gondolom elsősorban Gyurcsánnyal és b. nejével, akik tandemben, vagy külön-külön, de szintén pályáznak a trónra.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
selsalzfar
2019. november 25. 03:41
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
reflex2
2019. november 24. 15:08
Jól megfizetett, beteg lelkű aljas áruló trollok.
Giuliano
2019. november 23. 12:42
Kedves A.Teles! Hadd ne minősítsem azt a sakkozni akarót,aki csak egy lépését látja előre,de mivel ezeddig csak hasonszőrűekkel került szembe--,hát még nem ment el a kedve az egésztől,mint az érdemtelenül a mélyvízbe kényszerített kutyaúszásban épphogy felszínen maradó magyar foci-alibizőknek! Az ellenfél tevékenységét csak a maga szintjén értő és elemző "játékosnak" ha fogalma sincs arról,hogy milyen variációkat kellene kivédeni,megelőznie és okosan visszatámadni belőle--,akkor egyenes útja vezet a fiatalon hebrencs és gőgösen magát győzikeként legyőzhetetlen istenkirálynak vélő pünkösdi királyfi ápr. másodiki felébredéséhez,akit a 2002-es döntőben szégyenteljesen lepiszkált a tábláról a magát nem véletlenül Fischernek vélő Medgyesi--,és kénytelenül kellett forognia polgári körökben,mígnem a jószerencse újra egy nálánál is fogalmatlanabbal nem hozta össze!Amíg Finki,a homofil volt a szekundánsa,addig el is boldogult valahogyan,bár homofóbiáját ez nem rengette meg,de ne is gondolkodjon el ezen a vakösvényen,ha keménytökű habony vezeti fogva a kezét,és mozgósítja a focistaként felhalmozódott IQ-ját és eszét,ha el tudja ítéltetni fügyészével minden potenciális ellenfelét,akkor örök életében ingyen sört vedelhet,s akár Kempelen Farkasnak is elhomályosíthatja a hírnevét! Aki ippcsak király,az bizony berosálhat--,ha nem ölet meg minden csecsemőt,végül sarokba szorítja egy fekete vezér...!
néhai Ch.Pilot
2019. november 23. 02:33
Hát, ja... Az az a szék, ahol Jakab Péter törvényesen, legálisan SOHA sem fog ülni. És ezt ő is pontosan tudja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik