Magyarország helyett Székelyföldön épülnek a bölcsődék a magyar adófizetők pénzén

2019. november 19. 13:48

Demokratikus Koalíció
MTI-OS
Szíve joga a Fidesznek csak a határon túli magyarokat képviselnie, de akkor valamelyik környező országban induljon 2022-ben.

„Orbán Viktor nem is olyan régen több bölcsődei férőhelyet ígért az országnak, ehhez képest a napokban Székelyföldön adtak át 2 intézményt összesen 520 millió forintért. A legfrissebb adatok szerint Magyarországon 90 ezer olyan magyar van, aki azért nem tud munkába állni vagy teljes munkaidőben dolgozni, mert nem tud a gyermekének bölcsődei férőhelyet szerezni.

A kormány nem nekik épít most bölcsődét; azoknak, akik itt élnek, itt adóznak és itt dolgoznának, hanem a határon túli szavazóknak, akik egyetlen fillér adóval sem járultak ehhez hozzá, sőt akkor sem fognak, ha az ő gyereküknek a Magyarországon élőkkel szemben lesz bölcsődei férőhelyük.

A Demokratikus Koalíció szerint szégyen, hogy Magyarország helyett Székelyföldön épülnek a bölcsődék a magyar adófizetők pénzén, miközben bölcsődei férőhelyhiány van az egész országban. A DK szerint a Fidesznek szíve joga úgy dönteni, hogy a Magyarországon élő magyarok helyett most már mindig csak a határon túli magyarokat fogja képviselni, de akkor 2022-ben célszerű lenne valamely környező ország választásán elindulnia a magyar helyett.”

Összesen 78 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Azért... Néhány oltári nagy pofon járna Csíkban egy ilyenért.

Ti is indulhatnatok valamelyik altalatok kedvelt "bezzeg nyugaton" orszagban, nem itt, a lesajnalt Magyarorszagon - keveseknek hianyoznatok, elhiheted, tetűdke!

Itt nem penzrol van szo, hanem elvekrol.
2004 dec. 5 - mond valamit?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés