Ha az Index gúnyol is miatta: egy vérből valók vagyunk!

2019. november 19. 11:34

Dúró Dóra
Facebook
Úgy tűnik, az összetartozásnak is van határa, de az nem az ország határával azonos, hanem a lelkekben van.

„Az Ismerős Arcok Nélküled című dala kultikus: a magunkfajtáknak számos felejthetetlen élményt adott. Nyilvánvaló elvárás volt tehát, hogy a Puskás Aréna nyitómeccsén is fel kell csendülnie, hiszen összetartozásunknak olyan jelképe, amely nem hiányozhat a nemzeti válogatottunk emlékezetes meccseiről sem. Az ajándék VIP-jeggyel jelenlévő indexes újságíró azonban önként jelezte oda nem tartozását, és büszkén hirdeti, hogy szándékosan ülve maradt a dal alatt egyedüliként is a VIP-szektorban, és hogy ez neki nemhogy semmit nem jelent, de még csak nem is tudja, mi fán terem: a Dzsungel könyvére asszociál erről, sőt a Székely himnusz egyenesen érzelgős, bugyuta dal neki. Úgy tűnik, az összetartozásnak is van határa, de az nem az ország határával azonos, hanem a lelkekben van.

Azt már rég tudjuk, hogy a balliberális tömb mindenből képes gúnyt űzni, ami magyar, ám Dezső András, aki gyakran úgy viselkedik, mintha a CIA ügynöke lenne, még ennél is tovább ment: egyenesen a migránsokkal vállalt közösséget - neki, úgy tűnik, ők jutnak eszébe arról, hogy egy vérből valók vagyunk. De ez már olyan sok volt, hogy meghátrált az Index: azóta törölték legalább a Dezső-cikket.

De amikor annyira aggódnak pl. a románok vagy a szlovákok érzékenységéért, akkor vegyék észre, hogy most több millió magyart sértettek meg cikkeikkel. A híresen érzékeny balliberális tömb csendben van: a magyarok sértegetése őket most sem zavarja. Pedig mindenki vegye tudomásul végre, hogy itt, a Kárpát-medencében a magyarokat sértegetni senkinek nincs joga, legyen az balliberális újságíró vagy valamelyik szomszédos ország politikusa. A Mi Hazánk mindig a magyarok oldalán fog állni, mert egy vérből valók vagyunk.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 183 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Igen, Dóri! Le kellett ezt írni!

Válaszok:
Gombóc XVI. Artúr | 2019. november 19. 20:31

Mókás ezt olvasni egy keresztény családapától.

Amit személyesen te írtál, mint keresztény családapa.

Rendben, de Conchita Wurst, Miklósi Gábor, veled együtt miért nem költözik olyan országba, ahol Conchita Wurst "zenéjére" feláll 65 ezer ember?
Miért nem egy olyan helyen éltek, mire fel ez az élősködés, idegen helyeken?

Nem mantra, hanem a tények hosszú sora. A politikusaitok a magyarok ellenében kampányolnak a szlovákoknak és a románoknak. Az unióban az ország ellenében szavaztok.
Naphosszig lehet sorolni, mert szinte kizárólag az ország kárára politizáltok. Ellenünk. Amibe a stupid szavazóitok is beletartoznak. A politikusaitok idegen ügynökök, ti meg mérhetetlenül ostobák vagytok.

Hej, mi lesz itt ma este, ha a válogatott kikap Wales-ben, hajaj...
Lesz olyan bélsárömlés nem keresztény Miklósik, Deseők, Hontok, Péterfyk szájából, hogy csudájára jár a világ...
Ezt csak az múlja felül, ha nem kikap, hanem győz Magyarország.
Akkor a nem keresztények bélsara epével lesz leöntve...

Na igen, de gond az, hogy a Párt úgy építi a hazát, hogy közben a NER arisztokrácia ellopja a téglát...

Igen Dóri, utána kellett volna nézned annak, amiről írsz, mert a végén leégsz:

"És akkor idézzük Nyerges Attilát, a dalt jegyző Ismerős arcok énekesét, aki 2018-ban ezt mondta a Nélküldről nem másnak, mint az Origónak:
„Az egy vérből valók vagyunk, amiről, feltételezem, mindenki tudja, hogy Kipling regényének, A dzsungel könyvének tán legfontosabb sora, természetesen az összetartozást jelképezi, a regényben is, és a mi dalunkban is.”

Szóval hülyeséget írtál amikor az újságírót szidtad, hogy "de még csak nem is tudja, mi fán terem: a Dzsungel könyvére asszociál erről"...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés