Várhelyi Olivér átment

2019. november 18. 16:34

Gyöngyösi Márton
Facebook
Bár nem leszek a rajongója, a magam részéről sok sikert kívánok Várhelyi Olivérnek.

„A percekben vált nyilvánossá a hír, hogy a múlt csütörtöki bizottsági meghallgatáson megbukott Várhelyi Olivér »átment a pótvizsgán«, az írásbeli pótkérdésekre adott válaszait már elfogadhatónak találták az EP frakcióinak koordinátorai. Várhelyi eddigi uniós pályafutása nem mondható furcsaságoktól mentesnek. Furcsán merült fel a neve, hiszen az első jelölt, Trócsányi már a meghallgatására sem jutott el. Furcsa volt személye, hiszen kevés ember rendelkezik Várhelyinél nagyobb tudással az EU működéséről, ám közismerten agresszív stílusa és a közszolgálatiság kereteit átlépő szolgalelkűsége a Fidesz felé komoly kételyeket ébresztett mindenkiben. Most pedig annak az MSZP-t és a DK-t is soraiban tudó S&D pártcsaládnak és annak a Momentumot is tagjai közé fogadó Renew Europe frakciónak a szavazataival válhat európai biztossá, amelyek egy hete még a legádázabbul támadták.

Bár nem leszek a rajongója, a magam részéről sok sikert kívánok Várhelyi Olivérnek. Remélem, hogy eloszlatja kétségeinket azzal kapcsolatban, hogy pártkatona volna és látok is erre esélyt: az előző ciklus Magyarországról érkező biztosa, Navracsics Tibor a Fidesz igazságügyi miniszteréből vált a Fidesz és rendszerének – óvatos – kritikusává és egy jogot tipró kormány tagjából – még ha csendesen is, de – jogállamiságért aggódó konzervatív értelmiségivé. Hátha Várhelyinek is sikerül a fordulat és a fölötte állók szolgálójából az alatta állók segítőjévé lesz. Ez mindannyiunk érdeke is volna.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 53 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nálad, meg a DK-s és momentumos barátaidnál biztos jobb lesz Várhelyi!

Az ország szégyene, hogy ez a náci ott lehet.

Áruló.

Fletóné megírta már, hogy Várhelyi végleg megbukott?

Már évek teltek el az ún. Jobbik 180 fokos (fordított) pálfordulása óta, de ezeket a közleményeket olvasni még mindig hasonlít egy pszichedelikus triphez...

Mártonka! Nem is kell rajonganod érte, hiszen nektek ballikosoknak ott van Gyurcsány, nem érdemes váltanod!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés