Nem hiszitek el

2019. november 17. 20:06

Dömötör Csaba
Facebook
Kunhalmi Ágnes újra feltette a korábban agyonjátszott aggódós-rettegős lemezt. Megint szélsőjobboldali árnyaktól retteg.

„Nem hiszitek el. Kunhalmi Ágnes újra feltette a korábban agyonjátszott aggódós-rettegős lemezt. Megint szélsőjobboldali árnyaktól retteg.

Légyszi, valaki tájékoztassa képviselő asszonyt, hogy az ő szövetségesük soraiban vannak olyanok, akik holokauszt emlékműbe köptek, zsidó nő megverésével hencegtek, vagy épp a zsidó származású képviselők összeírását követelték.

Ha komolyan veszik a riadt tekintetű aggodalmárkodást, még ma elhatárolódnak tőlük. Minden más lehetőség a kolosszális képmutatás kőbe vésett bizonyítéka.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 53 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egész jó ez a Dömötör.
Tárgyszerű, és van egy kis él a mondandójában, de közben kulturált marad.

Szerintem is illene ebben a témában is felkérdezni az ún. Jobbikot. Mégis csak az ő szakterületük - 10 éven át hirdették ugyanazt, mint amiről most Tortoczkai és Novák (apropó, két egykori alelnökük) beszélt, és így 10 éven át voltak a Kunhalmi-féle ballib antitézise.
Ja, egy kérdést megér. :))

Lendvai Ildikó mondta régebben, hogy jó lenne, ha az MSZP olyan párt lenne, ahol nyugodtan hátat fordíthatnak egymásnak. Mivel az összes ellenzéki párt így vagy úgy kötődik az mszp-hez, nem változott semmi.

Egyrészt tárgyszerű hazugság, amit a Fidesz-Momentum arányról írsz (még a legfiatalabb, 30 alatti korosztályban is a Fidesz a legnépszerűbb, a 31-40 közötti korosztály pedig egyenesen a Fidesz legerősebb korcsoportja), másrészt...

... 2-3-4-5 éve még ezt mantráztátok ugyanitt a mandin is, ugyanekkora, vagy még nagyobb vehemenciával:

https://m.kuruc.info/galeriaN/..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés