Eddig Magyarország exportálta az illiberális demokráciát Lengyelországba

2019. november 17. 11:49

Dobrev Klára
Facebook
Most a lengyelek fogják a vallási fundamentalizmust Magyarországra exportálni.

„Tegnap meséltem el nektek, hogy a lengyel kormány a szexuális felvilágosítást bűncselekménynek nyilvánítja (Itt tudjátok megnézni: http://bit.ly/2Ovvi1d).

Félek, még a magyar kormány is kedvet kap valami hasonló gazemberségre. Ezért felszólaltam az Európai Parlamentben.

Tudjátok, eddig Magyarország exportálta az »illiberális demokráciát« Lengyelországba, és ha Magyarország hagyja, akkor most a lengyelek fogják a vallási fundamentalizmust Magyarországra exportálni.

De én én tudom, hogy az európai magyarok ezt nem fogják hagyni. Gyermekeinke, iskolába járó sok százezer gyerekre gondolok és sziklaszilárd bennem az elhatározás, hogy ezt minden áron meg fogom akadályozni veletek együtt!

Velem tartotok?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 121 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem és ne tegezz.

Már a lengyel belügyekbe is belepofázik Brüsszelből?
És hogyan asszociált egy másik állam jogalkotásáról megint, kényszeresen a Zorbánra?

Valóban, itt arról van szó, hogy a kiskorúaknak nyomott pornográf LMBTQ propagandát akarják korlátozni.

Na ja, sejtettem, hogy még a jogalkotás tartalmát illetően is HAZUDIK.
Ugye nemrég volt Lengyelországban egy hatalmas port felvert pedofilbotrány, és már akkor bejelentette a kormány, hogy lépni fog.
De hát Gurcsánynénak és a DK-nak még ebbe is bele kell állnia, és vívni a "kultúrharcot"...

Dobrev Klára hazudik.

A tervezet nem a lengyel kormányé, hanem Stop pedofília nevű civil szervezeté.

"Nem tervezik büntetni a szexuális felvilágosítást
Határozottan cáfolták csütörtökön a lengyel kormánypárt európai parlamenti képviselői, hogy a kormány az iskolai szexuális felvilágosítás kriminalizálására készülne, amely szándékot az uniós testület aznapi állásfoglalásában elítélt.

A lengyel büntetőjogi kódexnek az EP által kifogásolt törvénymódosítási tervezete egy, parlamenti vitára bocsátott, Stop pedofília nevű, több mint 260 ezer aláírással támogatott állampolgári kezdeményezés. Ez szabadságvesztéssel büntetné a pedofília nyilvános népszerűsítését, valamint a gyermekek „aktív nemi életének nyilvános támogatását”, többek között akkor, ha ezt valaki hivatásos pedagógusként teszi.

A kormányzó Jog és Igazságosság (PiS) EP-képviselői manipulációnak minősítették a csütörtöki brüsszeli állásfoglalást. Beata Mazurek, a PiS volt szóvivője azt hangsúlyozta, hogy a bírált kezdeményezés nem kormánytervezet.

Ryszard Legutko filozófiaprofesszor, az Európai Konzervatívok és Reformerek EP-frakciójának társelnöke kijelentette: az állásfoglalással az Európai Unió (EU) újabb hatásköröket próbál elvenni a tagállamoktól. „Az EU-nak semmi köze ahhoz, milyen módon tartanak egyes országokban szexuális felvilágosítást” – húzta alá.

Anna Zalewska, aki lengyel oktatási miniszter volt, mielőtt EP-képviselővé választották volna, rámutatott: a lengyelországi iskolarendszer minden szintjén szerepel a tantervekben a szexuális felvilágosítás, és csak a szülők választására bízzák, hozzájárulnak-e ahhoz, hogy gyermekük részt vegyen vagy sem az ilyen tanórákon."
https://demokrata.hu/vilag/a-l..

Dobrev, a fundamentalista fafejű liberális.

A gyarmatosító európai képviselőtársaidtól kérdezd inkább meg, hogy ők miket exportáltak ágyúnaszádjaikkal szerte a világba.

Érdemes megnézni a videót. A stadion méretű ülésteremben 10-en ha vannak. Ennél még MTK meccsre is többen járnak.

De Klárika! Nem fogadják Putyint és nem vesznek ruszki gázt a Gazpromtól, csak a németeken keresztül.

"Most a lengyelek fogják a vallási fundamentalizmust Magyarországra exportálni."
Tényleg, sokkal jobb lenne, ha Szaúd Arábia exportálná Magyarországra a vallási fanatizmus.
Komolyan mondom nem normális ez a nő.

Van bennem kompromisszum készség: meggyőztél.

Én meg ma mesélem el neked, hogy hazudsz, reggel, délben meg este.

Határozottan cáfolták csütörtökön a lengyel kormánypárt európai parlamenti (EP) képviselői, hogy a kormány az iskolai szexuális felvilágosítás kriminalizálására készülne, amely szándékot az uniós testület aznapi állásfoglalásában elítélt.

Az EP plenáris ülésén elfogadott állásfoglalásában bírálta, hogy Lengyelországban bűncselekménnyé nyilvánítanák a kiskorúak szexuális felvilágosítását.

A lengyel büntetőjogi kódexnek az EP által kifogásolt törvénymódosítási tervezete egy, parlamenti vitára bocsátott, Stop pedofília nevű, több mint 260 ezer aláírással támogatott állampolgári kezdeményezés. Ez szabadságvesztéssel büntetné a pedofília nyilvános népszerűsítését, valamint a gyermekek "aktív nemi életének nyilvános támogatását", többek között akkor, ha ezt valaki hivatásos pedagógusként teszi.

https://gondola.hu/hirek/24667..

Ennek a nőnek elvette a gyűlölet az eszét, mértéktartását. Mondjuk, régebben sem volt egy erkölcs bajnok.

Nem tudom, ki az a szerencsétlen, aki erre rezonál. Van valami nagyon ízléstelen, ahogy mindenre ráugrik, arra is, ami csak a képzeletében létezik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés