Van sapka, nincs sapka

2019. november 15. 7:27

Őry Mariann
Magyar Hírlap
Kérdésnek álcázott szónoklataikból világosan kitűnt az Orbán Viktor és bevándorláspolitikája iránti engesztelhetetlen utálatuk.

„Várhelyi Olivér azzal az igen kellemetlen tudattal készülhetett bizottsági meghallgatására, hogy lesznek, akiknél nem nyerhet. A magyar jelölt felkészültsége rendkívül alapos volt, nyugalmából sem zökkentette ki senki, a képviselők egy részét azonban egyszerűen csak nem érdekelte a mondanivalója.

Ők ugyanis csak azt akarták hallani tőle, hogy »tagadja meg« a magyar kormányt, amely őt egyébként oda delegálta. Kérdésnek álcázott szónoklataikból világosan kitűnt az Orbán Viktor és – bár gondosan kerülték ennek kimondását – bevándorláspolitikája iránti engesztelhetetlen utálatuk. A magyar ellenzék sem tagadta meg önmagát, szakpolitika helyett ezúttal is saját csatájukat folytatták az európai színpadon, bízva abban, hogy ha eléggé szidják hazájuk miniszterelnökét, talán elnyerik a többiek elismerését. Ez aztán a mintaeurópaiság!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Minél tovább húzódik ez az inkább libsiknek kellemetlen önleleplezés, annál világosabb lesz minden józan ember számára az ostoba, önző EU-ellenes butaságuk, rövidlátásuk. A tömeges migráció támogatása ugyanis Európa létét fenyegeti.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés