Ilyen volt a stadionavató

2019. november 15. 22:05
Képösszeállítás.

(MTI)

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Élmény volt kint lenni. A 60-as évek végén vittek ki először szüleim egy SZÚR-ra, ami akkoriban igen népszerű volt. Mivel a Liget közelében laktunk, pár év múlva már egyedül jártam ki a Népstadionba a válogatott meccsekre és kettős rangadókra. Lepusztult állapotában is hűséges maradtam a Puskáshoz, a fiamat is sok meccsre kivittem. A megnyitó talán leginkább megindító pillanata az volt, amikor Puskás Öcsi egy videón arról beszélt, hogy figyelni fog az égből...

Válaszok:
péterx | 2019. november 16. 8:16

"Puskás Öcsi figyelni fog az égből", és ez valódi valóság! Nem pusztán egy kiüresedett liberális szóvirág, metafora, hanem a hívők örök közössége Isten léterejéből, léthatalmából adódó hatalmas nagy ajándék!

A ballib politika nem érezte, hogy ez egy szép este volt.

Így van, minden a helyén volt, ízléses felvezető, túlzások nélkül, méltóságteljes egyszerűséggel.
A meccs az uruk jóvoltából tanulási lehetőség, de a magyarok is időnként képesek voltak felnőni, bár a két stílus különböző.
Ezért is szép a futball, a mai világban kevés az egyéni arculatú csapat, tegnap az uruk ezt kimondottan, a mieink helyenként bemutatták.
Nagy kár kalmár Zsolt sérülése, de ebből is tanulnia kell, van oélyan, hogy nem megyek bele, de legalábbis nem így, persze, játék közben minden másként tűnik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés