Amit Hillary nem ért a Brexittel kapcsolatban

2019. november 15. 16:59

Brendan O'Neill
Spectator
Még nem volt olyan oroszellenes összeesküvés-elmélet, amit Hillary ne imádott volna.

A Britannia helyzetéről való sopánkodáshoz bemelegítés gyanánt felszólította a kormányt, hogy hozzák nyilvánosságra az állítólagos orosz befolyásról szóló jelentést. 

Ez az a kiadatlan titkosszolgálati elemzés, amely őrült sutyorgáshoz és pletykákhoz vezetett a Remainerek és azon baloldaliak körében, akik Joseph McCarthy-hoz hasonlóan egyre jobban elhiszik, hogy az oroszok teljesen nyilvánvalóan jelen vannak az Egyesült Királyságban, és még a politikusainkat is bábokként rángatják. A Kreml Konzervatív Pártja irányít bennünket, ahogy ezek a kereplő konteósok gondolják. 

Persze még nem volt olyan oroszellenes összeesküvés-elmélet, amit Hillary ne imádott volna, így hát nem meglepő, hogy előhozakodott ezzel. »Elfogadhatatlan és szégyenteljes«, hogy a kormány még nem hozta nyilvánosságra a jelentést – mondja. Nyilvánvalóan »rengeteg bizonyíték« van arra, hogy Oroszország szerepet játszott a Brexit-népszavazásban. 

Ó, tényleg? Hol? Természetesen ugyanezt hajtogatja – még mindig – Donald Trump győzelmével kapcsolatban. Még mindig ezt a szakadt dobot veri. Az egyik tévéműsorban azt mondta, »nincs kétsége Oroszország szerepe felől«. 

Bár a Mueller-jelentés nem sok bizonyítékot tárt fel ezzel kapcsolatban. Bár az orosz botokról szóló történeteket nagyban eltúlozták. Hillarynek és az öreg, kimerült liberális elitnek Oroszország vált a magyarázattá, ha valami nem úgy alakul, ahogy gondolták.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 12 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés