Normaképzés

2019. november 14. 20:35

Pető Péter
Facebook
Az ellenzéki pártok most eldönthetik, a pénzt, a hatalmat, az árulást vagy az igazságot, az erkölcsöt tartják-e fontosabbnak.

„Valójában nincs hasznosabb azoknál a felfoghatatlan, nyomorult ellenzéki akcióknál, amelyeket most sorban látunk. Miként annál sem, hogy ezek a nyilvánosság előtt zajlanak. Az ellenzéki választók ennek köszönhetően ugyanis most eldönthetik, mit várnak a pártoktól. Az ellenzéki pártok pedig most eldönthetik, a pénzt, a hatalmat, az árulást vagy az igazságot, az erkölcsöt tartják-e fontosabbnak.

1. Ha az MSZP egy ellenzéki párt, akkor konkrétan holnap kizárja azokat a tagjait, akik Budafokon elárulták választóikat és szövetségeseiket azzal, hogy egy alpolgármesteri posztért üzletet kötöttek a Fidesszel, eladták az ellenzék közgyűlési többségét. (https://tinyurl.hu/4aoa/)

2. Ha a DK komolyan gondolja, hogy világa különbözik a fideszétől, felszólítja Németh Angéla rákospalotai polgármestert, hogy kérje fiát arra, mondjon le bizottsági tagságáról, amelyet a kerületben kapott. (https://tinyurl.hu/WFlR/)

A most következő időszakban láthatónál fontosabb politikai munka aligha van egy normamentes Fidesszel megvert országban. Ez az időszak, amikor eldől, képes-e a normák és erkölcsök nélküli politika ellen lázadó választópolgárok közössége kikényszeríteni egy normákat építő, az erkölcsöt nem megvető politikai identitást, vagy tényleg annyi marad a magyar politikából, hogy az Orbán-törzs kardozik az antiorbánista törzzsel.

Ezt azért lenne érdemes elkerülni, mert egy ilyen küzdelemben éppen csak pár dolog nem számít: a jövőnk, az igazság meg Magyarország.

UPDATE: és szinte a poszt publikálásával egyidőben az MSZP rekordgyorsan megtette, amit meg kellett tennie: https://tinyurl.hu/N3J2/. Ez világos kijelölése a határoknak, normaképzés.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 87 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Itt vannak még az azonnali, plafonig vitt fizetések, Czeglédy megbízatásai, Karácsony biciklis trükkje, Kálmán Olga szerződések eltitkolása, a kispesti polgármester védelmezése, Wittinghof stb Mindezt egy hónap alatt produkálták.

"Az ellenzéki pártok most eldönthetik, a pénzt, a hatalmat, az árulást vagy az igazságot, az erkölcsöt tartják-e fontosabbnak."

Ezt már tudjuk..

Hogy ezek mennyire párhuzamos univerzumban élnek... és mennyire lehetetlen bármiféle kommunikáció EZEKKEL...

... amikor a címet megláttam, már-már dicsérni kezdtem gondolatban Petőt, hogy lám, valaki felszólal ballib oldalon az ellenzéki EP-képviselők mára már tényleg minősíthetetlen viselkedésével szemben... mert hát az tényleg lehetne egy legalapvetőbb NORMAképzés, hogy NE SZABADJON úgy politizálni magyar politikusként, ahogyan azt a mai Gyurcsányné-, Cseh-, Donáth-, Ujhelyi-megnyilvánulások mutatják.

Persze, én voltam a naiv, elnézést kérek.

"neked mondjuk a DK-ról nem az igazság és erkölcs ugrik be elsőre?"

Nekem Kohn Béla, Sámul Tibor, Dobrev és Klein ugrik be elsőre a DK-ról. Csak utána a szerencsétlen flótás Noszty fiú, aki nagy megfelelési igyekezetében kleinebb akar lenni Kleinéknél. A LáriFeri.

"Itt vannak még az azonnali, plafonig vitt fizetések, Czeglédy megbízatásai, Karácsony biciklis trükkje, Kálmán Olga szerződések eltitkolása, a kispesti polgármester védelmezése, Wittinghof stb Mindezt egy hónap alatt produkálták."

És itt van a Városházán Drazsé, a havasszófiák és törökzsótik. Már csak Demszkij meg Gergényi hiányzik a csipet-csapatból.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés