#Néhány #személyes #dolog #az #elmúlt #hetek #történéseiről

2019. november 14. 11:14

Németh Angéla
Facebook
Elfogadást is nyert, hogy a fiam, Mihály Gergő, a Népjóléti Bizottság külsős tagja legyen.

„Október 13-án az önkormányzati választásokon a választópolgárok a XV. kerületben mind a 14 egyéni körzetben a Mindenki a Tizenötödikért frakció tagjainak adtak bizalmat és felhatalmazást. Ezen felül engem választottak polgármesternek, nem kis különbséggel.

A törvény általi kötelezettségnek eleget téve, külön díjazás nélkül, polgármesterként tagja vagyok a Fővárosi Közgyűlésnek. Ott is bizottságokban folyik a munka, és ott is a bizottsági elnököt a képviselők közül választják. Ennek kapcsán választott meg a Közgyűlés a Városfejlesztési és Közlekedési Bizottság elnökének, valamint 2 másik bizottság tagjának. A XV. kerületet nem akarom és nem is hagyom el, nem hagyom magára, ettől függetlenül. Három megbízható, nagy munkabírású alpolgármester segíti a munkámat a kerületben, ami nem azt jelenti, hogy minden feladatot rájuk tolok. A kerületet én irányítom.

A kerületi Képviselő-testület 16 igen szavazattal, minősített többségnél jóval nagyobb arányban, elfogadta a bizottsági struktúrát és a személyeket, akik a bizottságokban dolgozni fognak. És igen, több más személy mellett az előterjesztésben szerepelt és elfogadást is nyert, hogy a fiam, Mihály Gergő, a Népjóléti Bizottság külsős tagja legyen. Nem azért, mert a fiam, hanem azért, amit eddigi kerületi munkája alapján más is alkalmasnak tartotta és tartja erre a feladatra. Jelenleg szociális munkásnak tanul az ELTE-n. Hosszú évek óta dolgozott a Gyermek - és Ifjúsági Önkormányzat polgármestereként. Rendszeresen részt vett kerületi eseményeken, szervezett ilyeneket. És igen, ő is tiszteletdíjat kap a bizottsági munkájáért, mint a többi külsős bizottsági tag, bruttó 200 ezer forintot, ami nettó 133 ezer.

Amennyiben a munkáját nem megfelelően végzi, ugyanúgy visszahívható lesz, mint bármely más külsős bizottsági tag.

Ami a családomat illeti: köszönök nekik mindent! Mindig kiálltak mellettem a szüleim, a férjem. Sokat segítettek és segítenek most is. Legyen az kampány vagy éppen itthoni teendők. És igen, ők is ott vannak kerületi rendezvényeken és ez a továbbiakban is így lesz. Nem szégyellnek, sőt talán mondhatom, büszkék rám.

Lehet, hogy a Facebook posztokból az látszik csak, hogy itt vagy ott reprezentálok, rendezvényen szórakozom, de emellett még számtalan más feladat van. Egyeztetek, fogadó órát tartok, vezetői értekezletet tartok, tárgyalok, aláírok, csak ezekről nem készül Facebook poszt.

Ez egy kicsit hosszabb poszt lett, mint tőlem itt megszokott. Köszönöm ha elolvasta, elolvastad. Így indulok neki a következő 5 évnek és mindent megteszek a kerület fejlődéséért, a kerületben élőkért, a kerületben dolgozókért, ami tőlem telik.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 73 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Megfelelően fogja végezni a "munkáját", ami abból áll, hogy fölveszi a pénzt.

Orbán veje még csak nem is vásárolhat: bármit megvesz, azt úgy adják elő:
Lopott az Orbán-vő...

Okt. 13 óta a főváros+kerületek személyi kifizetései legkevesebb 30%-kal lettek nagyobbak.
De ez nem lopás, nem a "mi pénzünket" lopják, ez nem a Fidesz-haverok megint lopnak fejezetei közé tartozik.
Ez a főváros és csatolt részeinek demokratikus ellenzéki győzelmének bizonyítéka...
Ja, kérem: a szakértelmet meg kell fizetni.
Az adósságot meg, 4-8 év múlva, majd kifizeti a lopós Fidesz, meg azOrbánnya...

A kis mohó, lehajol minden fillérért...

https://www.origo.hu/itthon/20..
"Németh Angéla maga igennel szavazott a saját kétmilliós jutalmára"

Gyurcsány benyomja a feleségét a EU képviselőjelölti posztra "nem azért, mert a feleségem", Németh a fiát a XV kerületi bizottságba, "nem azért, mert a fiam"

Innentől egy szót se mondjanak balról Mészárosra vagy Tiborczra, ha előtte nem mondják ugyanezt Dobrevről vagy Némethről.

Mikor tanulsz meg magyarul?
"elfogadást is nyert, hogy a fiam" Elfogadták!!

Igazad van, láttad a Hócipő novemberi száma címlapját? Hát ezt kellene a Fidesznek is csinálnia, nem tehetetlenkedni, fület-farkat behúzni, mi nem olyanok vagyunk címszóval. Meg is lett ennek az eredménye 13-án.

Vajon kit néz ez a nő teljesen hülyének?
Míg a többi szociális munkás minimálbéren szerez tapasztalatokat, a fiacskájának vezetési tapasztalata van a játék parlamentben.
Vajon van-e neki másik gyereke? Csak nehogy azért legyen valamelyik önkormányzati cég vezetője, mert otthon mindig ő nyerte a Monopoly-t, így nagy gazdasági tapasztalata van...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés