Háztáji ellenzék

2019. november 14. 11:01

Puzsér Róbert
Facebook
Úgy tűnik, Gajda elvtárs túl fontos elvtárs, aki bizonyára tud egyet-mást, így kizárása kezelhetetlenül nagy kockázatot jelentene.

„Mozgalmasan telnek a háztáji ellenzék mindennapjai. Gajda Péternek, Kispest szocialista polgármesterének haverját nemrég zárta ki soraiból az MSZP, mert egy felvételen kokaint szippantva a korrupció nagyszerűségéről áradozott: tudatta, hogy ha egy önkormányzati képviselő nem csinálja meg az évi százmilliót, az hülye, s előadásából az is kiderült, hogy az egyik kerületi mutyi keretében maga Gajda Péter is hárommillió forintot tett zsebre. A Magyar Szocialista Párt hitelesnek tekinti a felvételt, hisz kizárta a kokainozó elvtársat, de annyira mégsem tekinti hitelesnek, hogy Gajda Péter polgármester urat is kizárja. Karácsony Gergely főpolgármester és a Momentum Mozgalom egyaránt mélyen hallgat Gajda Péter ügyében – úgy tűnik, Gajda elvtárs túl fontos elvtárs, aki bizonyára tud egyet-mást, így kizárása kezelhetetlenül nagy kockázatot jelentene, s ezt a szövetségesek is tudomásul veszik.

Gajda Péter eközben pártjából kizárt, kokainozó elvtársát bizottsági alelnökké teszi, hisz az fegyelmezetten tartja a száját: azt se tudja, miről beszélt a felvételen. Fennmaradó idejében a kispesti szocialista polgármester a tömeggyilkos Erdoğan feleségével jótékonykodik – úgy tűnik, annyira mégsem fájnak a szocialistáknak a török elnök háborús bűnei, hogy ne sütögessék a maguk pecsenyéjét, ha a véreskezű gazember neje az útjukba akad.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 39 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kispest testvérvárosa többekközött a török Pendik.
Erdogánné 10 milkát adományozott egy kispesz óvodának.

A többi stimmel, bár Burány is benne van a buliban.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés