A bevándorláspártiak folytatják a magyar biztos elleni támadást

2019. november 14. 17:50

Fidesz-Magyar Polgári Szövetség
MTI-OS
Lehangoló látni a magyar ellenzéki európai parlamenti képviselők agresszív és példátlan áskálódását a magyar jelöltek ellen.

„Várhelyi Olivér mai EP-szakbizottsági meghallgatása egyértelművé tette, hogy nem szakmai, hanem politikai támadás zajlik a magyar biztosjelölt ellen. Ugyanazok a bevándorláspártiak támadják a magyar biztosjelöltet, akik eddig támadták a magyar bevándorláspolitikát.

Lehangoló látni a magyar ellenzéki európai parlamenti képviselők agresszív és példátlan áskálódását a magyar jelöltek – korábban Trócsányi László, majd Várhelyi Olivér – ellen. Gyurcsányné, a  momentumos Cseh Katalin, a szocialista Ujhelyi István, a jobbikos Gyöngyösi Márton a többi bevándorláspártival együtt mindent megtesznek, hogy a magyar jelölt kinevezését megakadályozzák, ezúttal sem a magyar érdekeket képviselik.”

 

Összesen 127 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jól látod, a Fidesz szavazók lázadnak, egyre hangosabban, artikuláltabban.

Csak percekre hallgatok bele a Paláverbe - különösen, ha a nyálas Jurák, vagy a tehetségtelen, zenei ízlésficamos Lentulai vezeti -, így tettem ma is. balog Zsuzsa bírálta a Fideszt, a médiát, a gyengeségüket, erre Jurák gyorsan lekeverte.

De ki hallgatja még a Palávert, a Kőrösi családon kívül? Nincs egy konzervatív oligarcha, aki indítana egy ütőképes, felkészültségben, szakmai tudásban versenyképes rádiót? Olyan munkatársakkal, akik tudják, hogy milyen információs térben zajlanak a csatározások, akik képesek az ellenség harcmodorában küzdeni. A média alkalmatlansága lesz az egyik oka, ha 22-ben bukik a Fidesz.

Persze az elsődleges, a kormány puhasága, tesze-toszasága, elkényelmesedett magabiztossága.

Érdemes egyáltalán itt is vitázni a hazájukat eláruló balliberális hozzászólókkal, szerintem nem.

Természetesen csak és kizárólag politikai és hazaáruló döntéseket hoznak.

És előbb-utóbb ennek itthon finoman szólva nagyon ronda reakciója lesz.

Szerintem túl sok horror filmet nézel!!
Amúgy nem tudom hány éves vagy, de a boldog kádári béke években írt ilyen stílusban a Népszabadság a gonoszmocskoskapitalistaburzsoákról akik meg akarják buktatni a dicsőanépáltalszeretett Pártot...

Az biztos, hogy ezt a "bevándorláspárti" szöveget már nagyon unják az emberek, de a Párt nem ismeri a dakota közmondást, hogy döglött lovon ne akarj lovagolni...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés