Tordai: Nem volt kielégítő egyeztetés a Normafa ügyében

2019. november 13. 15:44
Bár 2015-ben még népszavazás is volt az ügyben, a Párbeszéd képviselője szerint senki nem bólintott rá a fakivágásokra.

Tüntetést szervez a Párbeszéd a Normafára tervezett parkoló ellen – erről is beszélt Tordai Bence az ATV Start című műsorában. Bár Tordai szerint semmilyen egyeztetés nem történt az ügyben, de Szöllősi Györgyi műsorvezető felhívta rá a képviselő figyelmét, hogy egyrészt Karácsony és Pokorni is egyeztetett az ügyben, másrészt az önkormányzat állítása szerint „csaknem két éven át folyamatosan egyeztettek a természetvédő szervezetekkel és több tucat civilszervezettel”, illetve 2015-ben még népszavazás is volt az ügyben, ahol 80% támogatta a Normafa rendbetételét.

Tordai hozzátette, hogy szerinte folyamatosan változó tervekről egyeztettek és a civilek soha nem bólintottak rá arra, hogy „kivágjanak több száz négyzetméter fát és 220 magaskőrist”. A képviselő a Normafánál hétvégente kialakuló áldatlan parkolási állapotokkal kapcsolatban úgy fogalmazott: „a Normafa most is túlhasznált, hogy ha jót akarunk tenni a Normafának, akkor ne újabb funkciókat telepítsünk és még nagyobb parkolókat telepítsünk köré, hanem nyissunk meg más helyeket, rozsdazónákba építsünk parkokat”. 

A Párbeszéd képviselője elmondta azt is, hogy nincs tudomása a Pokorni-Karácsony egyeztetések pontos tartalmáról, illetve műsorvezetői kérdésre elismerte, hogy bár tudta, hogy erről az ügyről fog beszélni a műsorban, mégse tájékozódott előtte Karácsony Gergelytől a Normafán tervezett fakivágások ügyében létrejött egyeztetések állásáról.

Összesen 71 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tordaiéknak igazuk van. Nem a fákat kellene kivágni, hanem a Tordai féléket.

Bencuska, szólj a Gyuribá vejének, az majd kielégít.

Mindenekelőtt Jóanyáddal tisztázd, mi a kielégítő, aki a nevelésedben komoly hézagokkal ténykedett.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés