Nézze, micsoda terepasztalt épített Rod Stewart!

2019. november 13. 19:50

26 évbe tellett.

2019. november 13. 19:50

Az énekes nemrég a Railway Modellernek mutatta meg hatalmas terepasztalát, amit 26 éven keresztül épített a pincéjében. A 37 méter hosszú terepasztal egy fiktív amerikai várost mutat be, amit New York és Chicago inspirált. Rod Stewart azt mondta a magazinnak, hogy gyakran még turnéi alatt is dolgozott a modelleken. 

Azt mondanám, hogy 90%-ban én építettem. Az egyetlen dolog, amihez nem értettem, és most sem vagyok benne túl jó, az az elektronika, azt valaki másra bíztam” – mondta a BBC egyik rádióműsorában Stewart azoknak válaszolva, akik szerint valójában nem is ő építette a hatalmas terepasztalt. „Sokan kinevetik, hogy ez egy buta hobbi, de ez egy csodás hobbi” – tette hozzá. 

Elkezdtem, muszáj volt befejezni. Szerencse, hogy volt hozzá elég helyem. Ha tudtam volna, hogy ilyen sokáig tart majd, talán nem kezdtem volna neki” – nyilatkozta a magazinnak. 

 

 

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nticovqui
2019. november 18. 01:33
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
zankider
2019. november 17. 19:52
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
fogas paduc
2019. november 14. 16:56
Én is építek egyet az unokáimnak. Az első decemberben érkezik. - Na jó, a project több éves kifutású, de már egész komoly mozdonyflottát gyűjtöttem - digitális hangost. Ilyen Nohabom is van: ttps://www.youtube.com/watch?v=oZSBolifVRI
Peter8811
2019. november 14. 14:41
Még Matuska Szilveszter is rajta van, Donáth dédpapa bőröndjével.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik