Megérkezett a Lex Hadházy

2019. november 13. 15:17

Hadházy Ákos
Facebook
Ezzel a módosító javaslattal eldől az a kérdés is, hogy október 13. után a kormány konszolidál vagy bekeményít.

„Igazán megtisztelő, hogy Kocsis Máté és barátai a kedvemért ennyire megszigorítják a fegyelmi szabályokat – hathavi fizetésmegvonás és kitiltás 60 napra, nem csak az ülésteremből, de az irodaházból is! –, a jelek szerint a lágyrészükbe találtam a múltkor. Arra külön felhívnám a figyelmet, hogy a tervezet szerint a házelnök ráküldheti a jegyzőket a rendetlenkedő képviselőre, és nekik nem kell fegyelmi intézkedéstől tartani. Ezzel lényegében legalizálják azt az eljárást, hogy a kormánypárti képviselők fizikai erővel kitessékelhetik ellenzéki képviselőtársukat a teremből.

Ez a módosítás világos üzenet az ellenzéki kollégáknak is: a Fidesz elvárja tőlük, hogy szép csendben üljenek, játszák el a díszlet szerepét a kiüresített parlamentben. Eleget tehetnek ennek az elvárásnak, de szerintem jobban tennék, ha felállnak a helyükről, és elkezdenének a játékszabályok megváltoztatásán dolgozni!

Ezzel a módosító javaslattal eldől az a kérdés is, hogy október 13. után a kormány konszolidál vagy bekeményít. Tudni kell, a Fidesz mindig változtatni fog a játékszabályokon, amikor azt látja, hogy baj van. Egyszerűen nem veszíthet, mert a börtönt kockáztatná. Mindig, egyre jobban fogja korlátozni a jogainkat, amíg hagyjuk. Főleg, mert eddig hagytuk.
K. László és K. Máté amúgy belga, a francia és az EU parlamenttel példálózva szeretné megindokolni a játékszabályok újabb szigorítását. Azt üzenem a KISZ és a MIÉP egykori tagjainak:

Sem Franciaországban, sem Belgiumban nincsen olyan mocskos propagandagépezet, mint amit a Fidesz épített ki. Egyik helyen sem költi a kormány a költségvetés 0.25 százalékát heccpropagandára (nálunk ez minimus 50 milliárd évente). És egyik helyen sem költi a kormánypárt az ellopott EU-támogatásokat arra, hogy a tévék, rádiók, újságok nagy részét holmi gázszerelők felvásárolják hogy a Főnök onnan tolhassa az agymosást. Így azokban az országokban van értelme azt csinálni a parlamentben, amire az való: érvelésre, vitákra, hiszen az ellenzék érvei is eljutnak az emberek nagy részéhez. K. Máté és K. László nagyon jól tudja, hogy ez itthon nincs így.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 95 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A parlamenti lófaszozás demokratikus alapjog, képviselő úr?

"Ezzel a módosító javaslattal eldől az a kérdés is, hogy október 13. után a kormány konszolidál vagy bekeményít."

NEM!

Ez a módosító javaslat azért szükséges, mert a Hadházy féléknek nem volt gyermekszobájuk és nem tanultak meg viselkedni.

Mindenkit a maga helyére. Hadházyt a lóistállóba lópilulának.

"korrupt, tolvaj, hazaáruló bandának"

Nagy bajba lenne, ha ezeket az állításait bírósági eljárásban kellene bizonyítania.
Továbbá önnek sem ártana illemórákat venni.

Az ilyen magatartást tanúsító képviselőket be kell utalni egy alapos zártosztályos 90 napos elmeorvosi kivizsgálásra, drogtesztekkel, elvonási tünetek megfigyelésével kiegészítve.
Ha betegek, akkor kényszer gyógykezelni őket az ő és a köz érdekében.
A törvényhozásban ne lehessen zavarodott elméjű, ez mindenki érdeke.

„A lónak a f.szát” – Hadházy Ákosnak ez volt táblájára írva.
Ez felháborodást nem keltett az ellenzéki képviselők között, hanem szellemi színvonalukkal egy húron pendülve tetszésükkel találkozott!

Piszkosul örülhetnél, ha lenne annyi szaktudásod és eszed, mint egy holmi gázszerelőnek.

Ha jó lettél volna holmi állatorvosnak, nem itt hergelnéd azokat, akiket lehet.

A Fidesznek még mindig több szavazója van, mint nektek, azok pedig egyetértenek, h. a minden határon túlmenő akciózókat, akár kormánypárti, akár ellenzéki képviselők, ki lehessen vezetni az ülésteremből.

VANNAK viselkedési normák és fizikai erőszakba hajló erőszakosság, amiknek meg nem tartása, illetve alkalmazása végülis az újságírók mozgásának kényszerű korlátozásához vezetett.

Soraitokban is lehetne a társadalmi viselkedési normákhoz való alkalmazkodás, miután bebizonyosodott, h. ilyen nincs, a Fidesz, mint kétharmaddal kormányzó, vezető politikai erő, nyilván megpróbálja a nyugodt parlamenti munka feltételeit törvényileg biztosítani. Nemhogy közmegegyezés, de veletek bármiféle megegyezés lehetetlennek bizonyult eddig.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés