Jámbor András szintet lépett

2019. november 13. 14:36

Mostantól új, nem magánfelhasználós Facebook-profilján írja le, mit gondol személyesen a világról.

2019. november 13. 14:36

Kedd késő este hirtelen hatalmas üresség keletkezett sokaknál, ugyanis azt tapasztalták, hogy Jámbor András fb-profilja megszűnt. Illetve: korábbi formájában szűnt meg. Ugyanis a Mérce baloldali portál főszerkesztője egy korábbi sörözés miatt – ahol őt influenszernek címkézte fel egy ismerőse – úgy gondolta, épp itt az ideje annak, hogy köz- és magánéleti tevékenysége ketté váljon.

Ahogy azt ígérte, a helyesírási hibák megmaradtak, ahogy a Hont Andrással folytatott molnárzsoltozások is. Természetesen akik második blikkre sem tudták megmondani, hogyan kerültek az új Jámbor-oldalra, azokat megnyugtatta Jámbor András, hogy minden rendben lesz itt is. Sokan pedig örömüket fejezték ki amiatt, hogy végre kommentelhetnek is a Jámbor-posztokhoz.

Minden másra ott van a személyes oldala.

(Mandiner)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gonczoll
2020. február 01. 23:02
Húú. Még szerencse, hogy nem 'követtem be' :) Egyébként a jövőben is folyamatosan a Google-fordítóban kereshetném az ilyen kifejezések jelentését, mint pl.: "derpegés" wtf?
AKissLaci
2019. november 14. 13:42
Nanebassz! Egyrészt az ilyen kommunista palánták nem isznak sört, az tisztességes emberek itala. Másrészt: a barátja/barátnője/palotapincsije (vagy kit basz/ki bassza éppen), nem azt mondta, hogy influencer, hanem azt, hogy influenzás. Az influencer "befolyásolja" a közvéleményt - Jámbor András viszont kurvára idegesíti. AMint ez a gyökér kinyitva azt az ótvar kommunista száját, az ember fia rögtön egy lapát után néz, hiszen csótány/tetű/poloska/kommunista esetében már rögtön a legelsőt gyorsan agyon kell verni, különben elszaporodnak. Harmadrészt: ha ennek a komcsi fasznak a társasága végre megmondaná neki a frankót, miszerint egy komcsi kis pöcs, akkor mindenkit átlinkelni a pornhubra? Negyedrészt: ki a fasz követi Jámbor Andrást? Maximum a szaga.
Vakfolt
2019. november 14. 12:54
Amúgy ki ez?
írmag
2019. november 14. 11:27
Néhányszor szóltam ez a jám nem bor, csak vinkó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik