Egy filmre állnak össze a Jóbarátok?

2019. november 13. 13:48

Ha a legendás széria nem is fog folytatódni, egy utolsó közös munka még összejöhet.

2019. november 13. 13:48

Úgy tűnik, ismét összeállhat a népszerű Jóbarátok-tévésorozat egykori szereplőgárdája egy egyszeri produkcióhoz - erről kedden a hollywoodi filmes portálok számoltak be. A hat Jóbarátok-sztár új produkcióját a Hollywood Reporter és a Variety értesülése szerint az HBO Max streamingszolgáltatás sugározza majd.

Az HBO Max még nem erősítette meg a hírt, de a sorozat egyik főszereplője, Jennifer Aniston a napokban már célzott rá, hogy készülődik valami a Jóbarátokkal kapcsolatban. A hollywoodi szaklapok meg nem nevezett forrásai szerint a szereplőgárdával elkezdődtek a szerződéssel kapcsolatos tárgyalások, és az már bizonyos, hogy a 2004-ben befejeződött szériát nem élesztik újra.

Az HBO Max megvásárolta a Jóbarátok mind a tíz évadát a 2020 áprilisában induló streamingszolgáltatás számára. A sorozat a Netflixen futott tavaly, és a Nielsen közvélemény-kutató cég felmérése szerint a második legnézettebb műsor volt a szolgáltatónál.

Aniston októberben regisztrált az Instagramra, és rögtön egy olyan szelfit töltött fel, amelyen a Jóbarátok színészei, Matt LeBlanc, Courtney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow és David Schwimmer társaságában látható. Ellen DeGeneres tévéshow-jában pedig sejtelmesen arról beszélt a színésznő, hogy mindannyian „nagyon szeretnének valamit csinálni, azt még pontosan nem tudják, hogy mit, de próbálkoznak és dolgoznak rajta”.

A szelfiről elmondta, hogy azért posztolta, mert „nagyon hiányoztak egymásnak, és úgy adódott, hogy egy időben voltak a világ ugyanazon pontján”.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nticovqui
2019. november 18. 01:36
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
zankider
2019. november 17. 19:56
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik