A klímakommunizmus kísértete

2019. november 13. 08:18

A klímahisztéria csak „csont” az avatatlan tömegek számára, a lényeg az energiaforrások és a hatalom megszerzése.

2019. november 13. 08:18
Petrin László
Magyar Hírlap

„Alantas gazdasági és világuralmi érdekek a környezettudományt is szétzilálták. A hazug klímapolitikai lepel alatt világhatalmi törekvések rejtőzködnek.

A klímahisztéria csak »csont« az avatatlan tömegek számára, a lényeg az energiaforrások és a hatalom megszerzése. Arcátlan módon éppen azok tetszelegnek most világmegmentői szerepben, akik ezt az elembertelenedett fogyasztói társadalmat ráerőltették a tömegekre.

A klíma-maffiamodellnek is megvan a maga radikális–liberális Saul Alinskyje, aki a balliberális közösségi felforgató szervezkedés sémájának ördögi kiagyalójaként vált hírhedtté. A klímakommunizmus atyja nem más, mint Maurice Strong (1929–2015) olajmágnás és világszélhámos, akinek a nevét az átlagállampolgár talán nem is ismeri, pedig a világ egyik legbefolyásosabb embere volt. Ő volt az egyik irányítója a háttérhatalmi világelit azon stratégiájának, hogy a környezetvédelemre hivatkozva megpróbálják rákényszeríteni a világ népeire a világállam elképzelését.

A stratégia ideológiája szerint a környezetvédelmet azért kell végső soron a világállamnak alárendelni, mert csak így lehet megvédeni bolygónkat a nyerészkedő, felelőtlen és hanyag emberektől. A szépen csengő szavak mögött a világkormánynak elsőbbséget adó politika húzódik meg, amely szerint a végső szó kimondása a világkormányt illeti meg, és az egyes embereknek engedelmeskedniük kell ennek a világkormánynak. A környezetvédelem hangzatos jelszavai mögé bújva el lehet venni a természetes személyt illető és általa működtetett vagyont, lehet korlátozni az önrendelkezését, és arra is rá lehet kényszeríteni, hogy adja át a világ irányítását egy önjelölt csoportnak. Ez a világkormány arra is jogot formálhat, hogy általa az emberiség közös érdekeinek kikiáltott vélt értékek megvédéséhez akár erőszakot is alkalmazzon.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brabant89
2019. november 13. 12:19
Istenem, milyen balfasz emberek írnak a Magyar Hírlapba. (És milyen balfasz fideszbirkák lájkolják a Mandineren.)
Vakfolt
2019. november 13. 12:12
Az egész stratégia valójában aikidózás a problémákkal. Mindig van egy fasza válasz ami továbbmutat egy újabb fasza válasz irányába, és így megy tovább a rondó. Kevés gyerek születik? Jöjjenek a migránsok kell a munkaerő a multiknak. A Coca-cola, a Nestlé és a Pepsi a felelős az összes műanyag szemét 80%-áért? Használj papír szívószálat, meg különben is rohadt kirekesztő vagy, ha a melegeket nyalogató kólát bántod. A fogyasztói társadalom úgy ahogy van tönkre szennyezi a földet? Aggódjunk a klímáért és csökkentsük a széndioxidot, ne vállaljunk gyereket. :||
Secnir
2019. november 13. 10:20
nem tudom, ki ez, de látatlanban elmúlt 60. megértem, hogy ő pont beleszarik, hogy 40 év múlva hány fok lesz a földön, és hogy az alföldön kiwit termesztenek, a balaton helyén pedig rizsföldek lesznek. a gyerekeit, unokáit leszarja, én nem. amikor meg már föld alatt lesz, akkor az unokák meg már nem találkoznak a nagypapi írásaival, hogy mekkora idióta volt az öreg. mert lehet tagadni, meg lehet elismerni, de a klímaváltozás független a politikától meg a tagadástól.
Google
2019. november 13. 09:51
Es ha csak klimakommunizmusrol lenne szo.. De az egesz vilagot, az egesz gondolkodast iranyitani akarjak a vilagkormanyzok. Es ezekhez folyamodik most Cseh Katalin. Azoknak akarja elsirni, hogy a CEU Becsbol is uszithat, vagy vannak mas hangok is a balliberalis, jobbikos hangokon kivul, akik felforgattak a fel vilagot, sokakat a tulvilagra kuldtek, meg tobbeket foldonfutova tettek az undorito haboruikkal. Szebb Gyurcsanyokat es szebb Gyurcsany-kovetoket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik