Máris a szabadrablásról szól az egész

2019. november 10. 10:33
Kiss István Béla
Magyar Nemzet
Minél többet vesztünk most, annál többet nyerhetünk 2022-ben.

„El tudták érni, hogy Budaörsön vagy a főváros XI. kerületében, pláne a Kispesten kipattant ordas nagy disznóságok ne hassanak úgy a választókra, mint Borkai emberi gyarlósága, amely, mint ez körvonalazódni látszik, kísértetiesen emlékeztet Heinz-Christian Strache tőrbe csalására és az Osztrák Szabadságpárt kormányra kerülési esélyeinek megtorpedózására. Az elemzők közül leginkább G. Fodor Gáborral értek egyet, szerinte be tudták ezzel kapcsolni, meg tudták szólítani azt a réteget, amely nem sokat törődik ugyan a politikával, de a politikusokról (főleg a hatalomban levőkről) általában rossz véleménye van. A győri lemondás és az időközi választás kiírása azonban hosszú távon kamatozni fog!

Minél többet vesztünk most, annál többet nyerhetünk 2022-ben. És ennek van alapja. Főleg, ha (újabb déjá vu élmény!) a teljesíthetetlen Karácsony Gergely-i ígéretekre gondolunk. Amelyek ugyancsak jellemzőek voltak mind a Horn-kormányra, mind a 2002-ben kormányra kerülőkre. A keserű csalódás és a várható átszavazás a mostani kormányzópártokra kódolva van. Az üres demagógiára, a zöldügyi blablára, a klímahisztériára rá is lehet fázni. De főleg arra, hogy Karácsony, illetve a vörösbe borult kerületek újsütetű polgármestereinek legelső intézkedése a pénzcsapok megnyitása, saját fizetésük drasztikus megemelése és az önkormányzati cégek totális elfoglalása volt. Vagyis máris a szabadrablásról szól az egész. Ezt az országos közvélemény előbb-utóbb nagyon is érzékelni fogja.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 51 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Még az őrült Bartus is ilyeneket ír a messzi Ámérikában: "Lassan érthetővé válik, miért fogadta ilyen nyugodtan Orbán Budapest elvesztését. A következő választás előtt meg akarta mutatni, kik váltanák őt. Hadd lássa a magyar nép, kik állnak ugrásra készen, kik képviselik vele szemben a jogállamiság és a közéleti tisztaság, a szakértelem és az emberi tisztesség programját. Még nem telt el egy hónap, és már hányni lehet tőlük, mi lesz itt a parlamenti választásokig? Orbánnak semmit nem kell tennie, csak hagyni, ahogy ez a gátlástalan banda elkezd működni. Aztán rájuk küldi Poltot, és lesz miért."

Az mondjuk nem derült ki az írásából hogy mit vagy kit szeretett volna.

https://nepszava.us/semmi-mert..

És: az állítólag 180.000 Borkai miatt átszavazó vissza fog jönni 2022-re, s a sok - már most megmutatkozó - korrupció vissza fog ütni rájuk. Ráadásul, ezt a választást is elveszítették, nem növelték a szavazataik számát, de a Fidesz igen.

Nincs igazad, mert egy tényekre utaló politikai vélemény biztosan nem rágalmazás. Például, Czeglédy megbízása ellen még a Momentum is fellázadt, mert tudják, ez a korrupció egy esete. De Karácsony biciklizős trükkje-blöffje is az. Meg az ellenzéki önkormányzatoknál azonnal duplájára megemelt saját bér is az.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés