A ló néz, a csikó lát, Borkainak viszlát

2019. november 6. 11:43

MSZP
MTI-OS
Tiszta helyzetet kell teremteni Győrben.

„Borkai Zsolt lemondása után a többi, jobb esetben csak bort ivó és vizet prédikáló álkeresztény, korrupt fideszes politikus is követhetné az egykori győri polgármester példáját.

Az MSZP szerint azonban a Borkai-ügy nem állhat meg a korrupt politikus háttérbe vonulásánál, ki kell vizsgálni az ellene felhozott vádakat annak érdekében, hogy kiderüljön, hogy a regnálása alatt valóban milliárdokat lopott-e el a városától és a győriektől. Ha Borkai bűnös, akkor nem úszhatja meg a felelősségre vonást azzal, hogy egyszerűen lemondott a polgármesterségről.

Az egykori városvezető szégyent hozott Győrre, ezért a távozása kevés. A város lakóinak lehetőséget kell adni arra, hogy véglegesen lezárják a Borkai nevével fémjelzett időszakot. Tiszta helyzetet kell teremteni a városban, ezért a képviselő-testületnek is le kell mondania és új önkormányzati választást kell tartani Győrben.”

Összesen 49 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kussolhattok, korrupt gecik. Először számoljatok el a Kispesti és a Zuglói MSZP-s maffiózókkal, utána ugassatok.

LOL :)))))))))))))))))))))))))))

És Kispesten, az Új-SZDSZ-nél, és az egyéb korrupt - indokolatlanul azonnal fizetésemelő - koalíciós társaknál. Az ígéret úgy szólt, hogy a saját korrupt embereikkel leszámolnak

Szocik! Tiszta helyzetet kell teremteni Kispesten!

Holnap, csütörtökön, lakossági tüntetés lesz a kispesti Városháza előtt a korrupcióba keveredett baloldali városvezetés ellen 16:15-kor.
Akik tudnak menjenek el.

Az mszp jobban tenné, ha aljaskodás helyett a saját háza táján sepregetne. Mindjárt ajánlom Kispestet, az jó lesz kezdésnek. Tényleg nem szégyellik magukat, hogy még nyikkanni mernek? Ennyire nem lehet vastag az a bőr.....Arcátlanok.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés