Várhelyi Olivér mától hivatalosan is uniós biztosjelölt

2019. október 29. 13:31
Ursula von der Leyen döntésével megkezdődhet a jóváhagyási eljárás az Európai Parlamentben.

Az előző napi formális interjúkat követően Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság megválasztott elnöke hivatalosan is biztosnak jelölte a magyar Várhelyi Olivért és a francia Thierry Bretont – erősítette meg kedden a brüsszeli testület szóvivője.

Mina Andreeva újságírói kérdésekre válaszolva arról számolt be, hogy von der Leyen alkalmasnak találta a két jelöltet, és levélben értesítette erről a döntéséről az európai uniós tagországok kormányait tömörítő tanácsot, így megkezdődhet a jóváhagyási eljárás az Európai Parlamentben (EP).

A megválasztott elnök korábban új neveket kért Franciaországtól, Magyarországtól és Romániától is, miután az EP illetékes szakbizottságaiban különböző okok miatt elutasították ezen három ország első jelöltjét.

(MTI)

Összesen 220 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nyilván Cseka és DonáthA, valamint Dobrev úrasszonyok számára a jelölt vállalhatatlan. Hogy miért? Hát mer' csak.

Válaszok:
Julismama2 | 2019. október 29. 14:07

Bizony, az egy "európai demokrata" szemében főbenjáró bűn. Populizmus, nacionalizmus, satöbbi. És már Zsanklód is megmondta búcsúbeszédében, hogy ezek ellen a dögletes kórságok ellen küzdeni haladó kötelesség.

Gyurcsányné aszonta, hogy még időben felhomályosítják Ursula von der Leyent............. Úgy látszik nem elsőbbségivel adta föl a köpködését..........

Kösz, Grosw! Már hiányzott volna ez az éleslátó, pszichoanalitikus mélységű komment...

A Brüsszeli Bizottság hozott magára szégyent, nem Trócsányi.

Nyugi, a barátaid ott Brüsszelben majd találnak valamit, ami miatt támadni lehet. Kell. Az már önmagában elég, hogy a "rezsim szekértolója".

Nagy valószínűséggel a bal-lib-zöld szörnykoalíció most már általános támadásként, G. Soros-i irányítással végrehajtja, amit elkezdett: az Orbán-hatalom nyilvános megszégyenítését és ÚJRA ELUTASÍTJA A MAGYAR JELÖLTET.
A MAGYARORSZÁG ELLENI TOTÁLIS HÁBORÚ - itthon mindenekelőtt a médiaringyókkal, a gergelyzsófiákkal, és médiahímringyókkal dezsőandrásokkal, bolgárgyörgyökkal, somosandrásokkal - TOVÁBB FOLYTATÓDIK, SŐT, MOST MÁR DÜBÖRÖG. Brüsszelben pedig a nyíltan megvett Soros-patkányokkal.
Azonban most már lépéshátrányban vagyunk, a nemzeti oldalon, mert az ország elhitte - mivel a Fidesz soha nem tiltakozott, - hogy Magyarországot a Fidesz ellopta.
Erre a hazugság-demagógia mágiára - mivel a kormányzásban, az alkotó munkában egyszerűen TEHETSÉGTELENEK, így ez az egyetlen választásuk maradt a hatalomba jutásra - a bal-libek 5-6 évet befektettek, és ugyanennyi kellene a visszafordításhoz, jó esetben...
Innen már nehéz lesz a visszatérés, és ha azt nézzük, hogy minden folyamatnak van egy kifutási ideje, akkor azt kell mondani: a szörnykoalíció magyargyűlölő bal-lib-felívelése megkezdődött, a fideszé lefelé menve, szintén.

Vidéki vagyok, valóban. Értelmiségi? Azt nem tudom. Van 2 diplomám, de az nem ugyanaz... Vén is vagyok, nemsoká 45 leszek. Kisasszony nem vagyok, férfi volnék, bár ezek már túlhaladott genderkategóriák a nagyszerű XXI. században. Amihez képest az én múlt századom - főleg, ha a 19-et értetted alatta esetleg véletlen - tényleg anakronisztikus.

Válaszok:
Türelem | 2019. október 29. 15:37

Ha te jóváhagytad, már mit árthat egy CseKa- DonáthA-Dobrev hölgykoszorú? Nem fogom elfelejteni ezt a nagyvonalúságot.

Botmixer bekapcsolva:-))))))

Változatlanul nem értem, hogy miért reagáltok emberi hangot megütni képtelen, a legminimálisabb intelligenciával sem rendelkező hozzászólásokra /Groswenor és társaik/.

Gyurcsányné kussol is az fb oldalán a témában....... :)

Ezt a csókát nem fogják tudni megvezetni.

"Baszom azt a kriptalakó rác kurvanyádat, hehehe."

... és van, aki lájkolja ezt.

Lehet, hogy volt Orbán rosszabb helyzetben, de akkor a közbeszédet, a közösségi teret mi, nemzeti oldalon állók domináltuk.
Mára ez megfordult, a Fidesz-lopást beültették, beégették az emberek agyába.
A fiatalokéba az elektronikus média, a facebook, az Internet, az idősebbekébe az ATV, Klubrádió.
Ez van, ezek a tények.
A nemzeti média napról napra romlik, pedig csak a tényeket kellene egymás mellé állítani.
Ez és ez mennyi állami pénzből ment ekkor és ekkor...
De ez utánajárást, kutatómunkát, a befektetettek irányának feltérképezését, egyszóval: intellektuális munkát igényelne.

Na, gyűlölet pártocskák, indulhat a fúrás faragás!
Bár most nem lesz foganatja.

Te már annyira debil vagy, hogy az fáj, de ami ennél rosszabb: egy aljas sztálinista-gyurcsányista-sorosista provokátor...

Az aljas sargentinizésed:
agica38 2019. október 29. 13:15
3
@Super Partes
"Vannak parlamentek, melyeknél a tartózkodók nem számítanak és vannak parlamentek, ahol az ellenzék szavazatához számítják őket. "

És van az EP, ahol oda számítják, ahol éppen nagyobb szükségük van rá.
2018. szeptemberében, a Sargentini-jelentés szavazásán az EP csalt.
Az európai szerződések előírják, hogy miként zajlik a döntéshozatal az EP-ben; amint a magyar parlamentben is, a nem és a tartózkodó szavazatok az igen szavazatokkal szemben állnak..."
ENNYIT TUDSZ.

Külföld - Trump kárörvend a New York Times-botrányon - Index
2019. aug. 19. - "Ördögi propagandagépezetnek" nevezte a The New York Timest Donald ... volt) a rasszista boszorkányüldözésre térnek át" - írta Trump.


Trump virtuális hazaárulással vádolta meg a The New York ...
2019. jún. 16. - Trump virtuális hazaárulással vádolta meg a The New York Timest. MTI ... szíriai műveletről az orosz külügyminiszter füle hallatára" - írta a lap.

Ördögi propagandagépezetnek minősítette Trump a The New ...
2019. aug. 19. - Ördögi propagandagépezetnek” minősítette a The New York Times című lapot Donald ... Lyles a 200 méter világbajnoka, hátraszaltóztak a rúdugrás dobogósai ... „A kudarcos The New York Timesról az újságírás történetének egyik ... a rasszista boszorkányüldözésre térnek át” – írta Trump a mikroblogban.
Elmész a picsába, szar provokátor

Azért nem engedik be mpst a Fideszt a Néppárt közgyűlésére, amiért Trianonban nem engedték a magyar delegációt felszólalni, szarházika.
A néppártot ugyanazok akarják átvenni, mint akik Trianint irányították.
Most ezért folyik a harc, hogy azt is kebelezzék be, mint már az összes európai pártnál Sorost előreküldve, megtették, szarházi provokátor.
Te ezt jobban tudod, mint én, aljadék.

"Trianonban a magyar delegáció vezetője Gróf Apponyi elmondhatta a védőbeszédét (tolmács nélkül, fluent angollal). "
Megint csúsztatsz, ferdítesz, hazudozol, szarházi.
Miféle védőbeszéd az, amelyet a tárgyalás után engedélyeznek?

"Gróf Apponyi Albert "védőbeszéde"
Az angol, francia és olasz nyelvű szöveg fordítása

A béketárgyalásokra meghívott magyar küldöttség 1920. január 7-én érkezett Párizsba, gróf Apponyi Albert vezetésével, soraiban gróf Bethlen Istvánnal és gróf Teleki Pállal.

A delegációt azonnal a Neuilly-ben lévő Château de Madrid nevű szállóba internálták, és ott háziőrizetben tartották, azaz valójában nem vehettek részt a konferencián.
Csak 1920. január 16-án - a béketervezet végleges lezárása után - nyílt lehetőség arra, hogy a magyar küldöttség is előadhassa az álláspontját.

Ekkor tartotta meg gróf Apponyi Albert a francia Külügyminisztérium földszinti dísztermében, a békekonferencia Legfelső Tanácsa előtt, híres "védőbeszédét". Az ötnegyed órán keresztül tartó, remekül megszerkesztett, franciául és angolul előadott, majd olaszul is összefoglalt beszéd bravúros szónoki teljesítmény volt. Hallgatósága, amely már jóval korábban elhatározta Magyarország feldarabolását, bámulattal, de csekély megértéssel hallgatta a szónokot."

Ezek technikai kérdések, kozmetikázások.
A Soros 264 megvett EP képviselője, mely jelentős része a néppártiak közül került ki, Soros parancsára hajszát indított Orbán ellen, és a Néppárt gerince, ami nincs, nem volt képes feltartóztatni az Európa népének lecserélését akarók támadásait.
Ezért került Orbán a Néppárton kívülre, jelenleg.
A lapok még nem lettek leosztva, 50%, hogy visszamegy, ha a Néppárt Néppárt akar maradni, és 50%, hogy nem mehet vissza, ha a Néppárt a Soros-spekuláns Co. egy alosztálya lesz a jövőben. Mint már az összes hagyományos európai párt Soros-vazallussá vált, és az újak, a Zöldek és északi demokraták meg hasonlók, még inkább Sorosé.

Fejlődj, szarházi, mintha ezekről nem tudnál, görény:
"Soros zsebében van az amerikai bevándorláspárti elit

Hatalmas összegeket tolt bele a tőzsdespekuláns a Demokrata Párt kampányaiba.

Több mint 1 milliárd dollárt (közel háromszázmilliárd forintot) fordított az amerikai baloldal kampánycéljaira 2013-2017 között az az Arabella nevű tanácsadó cég, amelyet látszólag civil szerveződésként próbálnak beállítani, valójában a demokraták fedett „bankautomatája”, amely mögött Soros György áll – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség a Breitbart cikke alapján, amely a Capital Research Center (CRC) információira hivatkozik.

A konzervatív kutatóközpont tanulmánya rámutat arra, hogy Európához hasonlóan a tengerentúlon is álcivil szervezeteken keresztül igyekszik politikai befolyásra szert tenni Soros György milliárdos üzletember. Az általa finanszírozott Arabella Advisors négy nagy álcivil szervezetet hozott létre: a New Venture-, a Sixteen Thirty-, a Windward- és a Hopewell-alapítványokat.

Ezek a nonprofit szervezetek olyan csoportokat és projektek százait támogatják, amelyek a baloldal érdekeinek megfelelő politikai célokért küzdenek és stratégiai szerepük volt a kampányok idején

– írja az amerikai lap a CRC kutatása alapján. A cikkből kiderül az is, hogy ezek az álcivil alapítványok látszólag alulról szerveződőek, valójában azonban úgynevezett „Astroturf”-szervezetek, amelyeket kifejezetten politikai céllal alapítottak és állítottak be civil kezdeményezésként.

Az Arabella nonprofit szervezetek együttesen 1,16 milliárd dollárt költöttek 2013-2017 között több száz olyan politikai aktivista csoport finanszírozására, amelyek az amerikai baloldali politikai erők céljainak előmozdítását segítették. Ugyanakkor azok a projektek, amelyeket ezek a felbukkanó csoportosulások működtetnek, hálózatot alkotnak, amelyek egy félmilliárd dollár értékű „készpénzóceánban” fekszenek.

A CRC tanulmánya konkrétan megemlíti a Demand Justice kezdeményezést is, amely a legharcosabb ellenlábasa volt Donald Trump elnök legfelsőbb bírósági választottjának, Brett Kavanaugh-nak. A Demand Justice saját bevallása szerint 5 millió dollárt költött Kavanaugh-ellenes kampányára, amelyhez a forrást az Arabella Advisors biztosította a Sixteen Thirty Fundon keresztül."

Nem birjak felfogni hogy jobboldali kormanyzat miert nem ballib jelolteket jelol

Meg a Soros-spekulánsbarát Larry Silverstein 4 milliárdos találmányáról

" Katka és Anna levadássza őt is."

Kik azok? Csak nem a két nyomitumos tyuk?

Még ennél is fontosabb, hogy Kennedyt egy Oswald nevű fickó gyilkolta meg, akinek valódi neve: CIA.

Ma 12,40-kor az ATV-n, a Fórumban.
"Miért akarja Karácsony kitüntetni Tarlóst, amikor csak hatalmas adósságot hagyott hátra?..."
Ma az ilyen "tényközlések", meg, hogy a Fidesz lop, Orbánék bandája ellopja a "mi pénzünket" olyan "alapigazságok", mint hogy a Nap keleten kél..., a Somos Médiaringyó András hunyorgatásai, grimaszai - és NEM CÁFOLATAI, VAGY BIZONYÍTÉK KÉRÉSEI - mellett...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés