Nagyon sok dolgunk van

2019. október 23. 10:04

Hadházy Ákos
Facebook
Október 23. számomra mindig a vidámságot is jelenti.

„Sokat gondolkodtam azon, hogyan lehetne legjobban szemléltetni azt, hogy mit gondolnának '56 hősei, vértanúi a mai Magyarországról? És hogyan lehetne szemléltetni azt az ordító ellentmondást aközött, amiért ezek az emberek az életüket áldozták és aközött a politikai rendszer között, ami mára kialakult? Mert kiköpnének, sőt, talán káromkodnának is, ha a mai fideszes, brüsszelezős, migránsozós »ünnepi« szónoklatokat hallgatnák.

Ez a szerény, 750 ezres táska két okból is jelképezi mindazt, ami ellen küzdöttek. Jelképezi a népet és a többség mély szegénységét semmibe vevő, az összeharácsolt pénzen magának minden luxust megengedő, végletekig KÉPMUTATÓ hatalmat. És az, hogy a kormány propagandagépezete mélyen hallgat Borkai ügyeiről – ez a táska sem fog sehol megjelenni pl. a köztévében és az Origón sem – jelképezi a rohamosan visszaszorított szabad sajtót és a szemérmetlen, gyalázatos kormánypropagandát is.

Tisztelet 1956 hőseinek. Az emlékük ugyanazt üzeni, mint amit ez a nyavalyás táska: nagyon sok dolgunk van. A vértanúk emléke arra kötelez, hogy ezt elvégezzük.

Október 23. számomra mindig a vidámságot is jelenti – szüleim mindig úgy emlékeznek gyermekkorukból azokra a napokra, mint amikor nagyon sok néni és bácsi hirtelen felszabadult, jókedvű lett. Az ellenzéknek most szerencsére van oka ünneplésre is. De nem felejthetjük, hogy a hősök feladatot hagytak még.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 133 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Október 23. számomra mindig a vidámságot is jelenti."

Utólag is megemelem a kalapomat Sallai R. Benedek előtt. (Pedig gyűlölöm az erőszakot.)

A Hadházy szeme alatt van:-)))

Mit lehet várni egy ekkora baromtól?

"750 ezer Ft-os Louis Vuitton hátizsákban feszített Borkai Zsolt fia! (fotó)"
http://thehungariantimes.hu/hi..

A képről nem lehet megállapítani, hogy új vagy használtan vették. Ezen túl azt sem, hogy 750 ezres, vagy csak százezres, esetleg még ennél is olcsóbb.
Persze nem zárható ki, hogyha Hadházy a lófaszba belenéz akkor abból ki tudja hámozni a valós értéket.

Elmondanám neki, hogy az Anyukámnak egyáltalán nem volt vicces, amikor '56-ban teherautó platóján vitték szülni, a feje felett meg röpködtek a golyók.

Tényleg sok a dolgunk, különösen a pedagógusoknak, hogy az iskolából ne kerüljenek ki ilyen primitív emberek, mint Hadházy, bizony ez az oktatás sara, a családról, a szülőkről nem is beszélve......

"NAGYON SOK DOLGUNK VAN"

Neked például szeretgetned kell amire úgy vágytál! Tudod, még a molinóra is kiírtad, hogy mit szeretnél!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés