39 halottat találtak egy teherautóban Angliában

2019. október 23. 11:11
A teherautó Bulgáriából érkezett az országba.

Az essexi rendőrséget szerda hajnalban riasztották egy teherautóhoz, aminek a rakterében 39 holttestet találtak az essexi Graysben. A teherautót vezető északír férfit gyilkosság vádjával tartóztatták le. 

A rendőrség közlése szerint a teherautó Bulgáriából érkezett Nagy-Britanniába szombaton. Az első vizsgálatok szerint egy tinédzser és 38 felnőtt van a halottak között. A hatóságok megkezdték a holttestek azonosítását, de az várhatóan még hosszú ideig fog tartani - közölte a rendőrség egyik alkalmazottja.

Összesen 93 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Azóta, hogy a Mandi cikket írták egy rakás módosítás történt. Pl. azt olvastam, hogy hűtőkamionról van szó, a "cab" észak-ír, ahogyan a sofőr is, Közvetlenül Belgiumból jött a komp, nem ment Írországba etc. etc. Annyira zavaros a kép, hogy várni kell. Nincs az az őrült csempész, aki ilyen szállítmány mellett bekapcsolná a hűtést, ment-e?

Azt se tudjuk, hogy járt-e itt a kamion. Láttam egy térképet, ami szerint a Dél-Szláv államokon és Szlovénián keresztül jött ás Ausztria érintésével ment tovább.

Most hallottam, hogy majdnem biztos, hogy kínaiak voltak az áldozatok. Ezek a szerencsétlenek biztos nem rajtunk keresztül mentek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés