39 halottat találtak egy teherautóban Angliában

2019. október 23. 11:11

A teherautó Bulgáriából érkezett az országba.

2019. október 23. 11:11

Az essexi rendőrséget szerda hajnalban riasztották egy teherautóhoz, aminek a rakterében 39 holttestet találtak az essexi Graysben. A teherautót vezető északír férfit gyilkosság vádjával tartóztatták le. 

A rendőrség közlése szerint a teherautó Bulgáriából érkezett Nagy-Britanniába szombaton. Az első vizsgálatok szerint egy tinédzser és 38 felnőtt van a halottak között. A hatóságok megkezdték a holttestek azonosítását, de az várhatóan még hosszú ideig fog tartani - közölte a rendőrség egyik alkalmazottja.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bűbájos Küsmödy
2019. október 24. 07:44
Miféle "ír sofőr"??? Iszen tuggyuk hogy a Borkai vót!
Bűbájos Küsmödy
2019. október 24. 07:33
Tiszta sor, hogy azokrú a kurd áldozatokrú van szó, akiket a zorbány mega zerdögán vacsora után szórakozásbú lelövődöztek, oszt így akarták eltűntenyi űket! (Hamarosan videjjó is gyün rulla!)
Gregorius
2019. október 23. 20:45
Azóta, hogy a Mandi cikket írták egy rakás módosítás történt. Pl. azt olvastam, hogy hűtőkamionról van szó, a "cab" észak-ír, ahogyan a sofőr is, Közvetlenül Belgiumból jött a komp, nem ment Írországba etc. etc. Annyira zavaros a kép, hogy várni kell. Nincs az az őrült csempész, aki ilyen szállítmány mellett bekapcsolná a hűtést, ment-e?
Akitlosz
2019. október 23. 20:10
"Az első vizsgálatok szerint egy tinédzser és 38 felnőtt van a halottak között." Ha még élnének, akkor 39 tinédzser lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik