1956 a szabadságszerető magyar nép lázadása volt

2019. október 23. 12:05

A magyar nép soha többé nem felejti az internacionalista baloldal diktarúját.

2019. október 23. 12:05
Fidesz-Magyar Polgári Szövetség

Nem volt olyan rég, hogy az internacionalista baloldal diktatúrát épített itt Európa közepén. 1956 a szabadságszerető magyar nép lázadása volt az internacionalista baloldal diktatúrája ellen.

1956 arról szólt, hogy a magyar nép végre maga akart dönteni saját hazájáról, Magyarországról. Békés, vér nélküli forradalomban emelte fel szavát, hogy végre ne mások döntsenek helyettünk, és Magyarország  szabad, független, demokratikus ország legyen.
Ötvenhat hősei  egy olyan szabad hazáért harcoltak és áldozták az életüket, amely szuverén, amelyet nem mások irányítanak, amely maga dönt sorsáról, a gazdaságáról, amelyet nem bábok vezetnek, amelynek senki nem diktálhatja, hogyan és kivel éljenek a magyarok, amelytől senki nem veheti el a kultúráját és a nemzeti szuverenitását. A magyar mindörökre szabadságszerető nép, amely soha többé nem felejti az internacionalista baloldal diktarúját és azt sem, hogy a diktatúra úgy érkezett, hogy bábokat nevezett ki és »felszabadításnak« hirdette magát.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mozsi
2019. október 23. 16:01
Nagyon fájó, különösen a mai napon, hogy Dobrev Klára az Európai Parlament tagja lehet, akinek a nagyapja, Apró Antal. Apró Antal személyesen felügyelte Nagy Imre és mártírtársainak koncepciós perét; 1958. június 17-én ő jelentette be a Parlamentben Nagy Imre és három társa kivégzését. Nem mintha nem lenne nyilvánvaló, hogy a bolsevikok kivégeztek egy bolsevikot. De mégis a diktatúra arcát láthatjuk ebben, és Dobrev Klára soha nem ítélte el nagyapja tettét. Azok a választók, akik ezekre szavaztak, ismerik-e ennek a Dobrev-Gyurcsány klánnak a történetét.
Csicsó
2019. október 23. 14:50
NEM NEM SOHA baloldali csürhe banda. HAJRÁ FIDESZ - KDNP HAJRÁ ORBÁN VIKTOR
makapaka2
2019. október 23. 13:45
Remélem, hogy egy, a szemkilövetővel lepaktáló Ballikos sem fogja betenni a lábát a Corvin -közbe!
Házmester
2019. október 23. 13:17
HAJRÁ MAGYARORSZÁG, HAJRÁ MAGYARÓÓÓKKKK!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik