Salvini: A magyar nép rendkívüli volt 1956-ban, és most is az

2019. október 22. 22:31

A római magyar nagykövetségen tartott megemlékezésen vett részt a Liga vezetője.

2019. október 22. 22:31

Rendkívülinek nevezte a magyarokat 1956-os cselekedeteikért és mai politikájáért Matteo Salvini, az ellenzéki jobboldali Liga vezetője a római magyar nagykövetségen tartott ünnepi megemlékezésen kedden.

Matteo Salvini az MTI-nek hangsúlyozta: „amilyen bátrak voltak 1956-ban a magyarok, olyan bátor politikai vezetőik vannak ma is”.
„Olaszok és magyarok kulturálisan közel állnak egymáshoz, és hasonlóképpen gondolkodunk, ami a migrációt, a haza és a határok védelmét, a keresztény értékek megőrzését, a család védelmét, valamint a Soros György és az Európai Unió részéről fenyegető külső beavatkozások megakadályozását illeti” – mondta. Megjegyezte, hogy a Liga számára példaértékű a magyar gazdaság „robbanásszerű” fejlődése is.

A Magyarország római nagykövetségén tartott megemlékezésen Giorgia Meloni a jobboldali Olasz Testvérek elnöke mondott beszédet.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
a ló néz, a csikó lát
2019. október 23. 11:09
Köszönjük! Október 13-án megmutattuk!
írmag
2019. október 23. 09:10
Jól látja Sorost, aki életellenes és ennek a gőgös alattomosságát tűri el neki a világ. "Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén!" plakát szövege az európai életre való szavazás felhívása (a zsidóellenesség volt a kapcsolatos liberális vád).
kizökkentidő
2019. október 23. 08:07
https://www.youtube.com/watch?v=tAmQ8ujsLjs
kizökkentidő
2019. október 23. 08:06
Annyira bátor a kormány, hogy az elszámoltatást is könyörtelenül végrehajtotta hiszen megvolt rá minden felhatalmazása. A Biszku és Péter Gábor-féle népnyúzók sem ágyban párnák közt haltak meg egy altarnatív történelemben. A bátor sir Robin-kormánya.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik