Nincs béke Orbánnal

2019. október 22. 12:00

Batka Zoltán
Népszava
A lidércnyomásnak nincs vége, a kormányfő ütést kapott, de messze nem végzeteset, sőt.

„Egy hete erre a tébolydára mondtak nemet a városok. Nem Borkai meztelen ülepének a látványa tett ellenzékivé ősfideszes budai kerületeket, és nem az ellenzék iránti rajongásból szavaztak még a vak bányalóra is a fideszessel szemben. Hanem jól felfogott életösztönből.  Egyszerűen nem akarták kivárni, amíg a vezér taktikai megfontolásból vagy csakazértis alapon valami kurvákból és Semjén Zsoltokból gyúrt keresztény Hezbollahot hoz a nyakukra. Mert aki a XXI. század hajnalán Európa közepén egyetemet szorít ki a magyar fővárosból, pitbulljával beszántatja a tudományos akadémiát, annak már csak ennyire telik a sütnivalóból.

Azt viszont nagyon is megcsinálja. Méghozzá innentől ahol csak tudja, rohamléptekben. A lidércnyomásnak nincs vége. Orbán ütést kapott, de messze nem végzeteset, sőt. Már a 2002-es vereségéből is azt szűrte le, hogy korábban túl sokat finomkodott. Most már a zsebében vannak az EU-százmilliárdok, a teljes közigazgatás, a közmédia, a német nagytőke támogatása. El lehet képzelni, hogy most mi jár a fejében.

Egy időre visszahúzódik, rendezi a sorait. Elejt pár barátinak nevezhető szót, ismét altatni próbálja az ellenséget, kihasználva a legnagyobb gyengeségüket: hogy azok nem olyanok, mint ő. Hogy az évek óta zajló, végtelenül aljas és ocsmány Fidesz-kampány után szeretnének abban hinni, hogy a politika visszaterelhető békés, nyugodt mederbe.

Azonban a felcsúti klánvezérnek immáron egyenes érdeke, hogy akkora káosz legyen a városokban, amekkora csak lehet. Hogy majd a köztelevízióban mutogathassa a hitükben megrendülni látszó híveknek, az agymosás után a templomból kitántorgó néniknek-bácsiknak és a rosszul fűtött nyomortanyákon felköhögő közmunkásoknak: lám-lám, mi lesz ott, ahol nem rám szavaznak.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 44 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A tisztelt szerző úgy akarja visszaterelni a politikát a békés és nyugodt mederbe, hogy politikai ellenfelét a Hezbollahhoz hasonlítja, kurvákat és beszántást emleget, pitbullokat vizionál, lidércnyomásról és Orbán gondolatairól fantáziál, agymosást mond, és az ellenfél szavazóit templomokból kitántorgó néniknek és bácsiknak, valamint tanyákon nyomorgó közmunkásoknak képzeli.

Nem semmi...

Istenem, hogy sosem unod ezt meg... :)

További kellemes Népszava olvasgatást! Ott megmondják keményen a frankót. Úgy, ahogy a magad fajta közönség kívánja.

"az agymosás után a templomból kitántorgó néniknek-bácsiknak"

baloldali tolerancia at its finest…

A Fidesz - szavazatai számát növelve ! - megnyerte ezt a választást is. Érthető, ha ez a pasi örjöng.

Előre megjósolta a káoszt és amit ők maguk okoztak, gerjesztettek, rá akarják kenni a kormányra.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés