Nem lehet okunk szégyenre

2019. október 22. 17:25

Míg mi annak idején több száz milliós működési hiányt és adósságot vettünk át, utódainknak minden adott a jó munkához.

2019. október 22. 17:25
Láng Zsolt
Facebook

„A mai napon a jogszabályok által rendelt módon átadtunk minden szükséges dokumentumot és hatáskört a frissen megválasztott vezetőknek ahhoz, hogy akadályok nélkül végezhessék vállalt munkájukat. Köszönjük mindazok bizalmát, támogatását és szeretetét, akik az elmúlt 13 évben mellettünk álltak. Bár ezek most nem az öröm pillanatai, nem lehet okunk szégyenre. Elkötelezetten és legjobb tudásunk szerint dolgoztunk, és ennek nyoma látható városrészünk szinte minden szegletében.

Erős alapokat és nagy lehetőségeket hagyunk magunk után. Míg mi annak idején több száz milliós működési hiányt és adósságot vettünk át, utódainknak minden adott a jó munkához: az önkormányzat számláján több mint 6 milliárd forint található. A stabil működéshez szükséges háttéren túl előkészített projekteket és elegendő pénzügyi forrást adtunk ma át ahhoz, hogy szárnyalni tudjanak.

Szeretetünk és kötődésünk otthonunk, a II. kerület iránt nem csökkent. Továbbra is azon fogunk dolgozni, hogy az itt élő közösség javát szolgáljuk. Figyelemmel kísérjük, hogy az új döntéshozók hogyan élnek a kapott lehetőséggel, és mindent megteszünk a létrehozott értékek megőrzéséért. Nyomon követjük, hogyan teljesítik vállalásaikat, és vigyázzuk a társadalmi érdekeket a politikai haszonszerzés ellenében.

A jövőben is számíthatnak ránk, ahogyan mi is számítunk Önökre!”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Takita
2019. október 23. 11:27
Budapesten ezt a választást nem az ellenzék nyerte, hanem a FIDESZ vesztette el. (A KDNP szándékosan nem írtam,mert valójában nem látható.) Ha az ellenzék az internet, meg a kütyük, meg a külföldiek révén nyert, a kormányzópártnál miért nem tudtak ezekről a módszerekről? A józan ész azt diktálná, hogy a most nem nyerő kiváló volt polgármesterek a jövőben is tényezők legyenek a hatalom valamilyen fokán.
barany
2019. október 23. 08:28
A magyarok jelentős részét erős önsorsrontó, durvább szóval balek mentalitás jellemzi. Nem lehet annyiszor becsapni, hogy ne lehetne újra meg újra. Az 1998-2002 között kiválóan működött első Fidesz kormányt 2002-ben leváltották a gyermeteg hazugságokkal kampányoló MSZP-SZDSZ koalícióra. Az eredmény az öszödi beszéd, gazdasági baklövések sorozata és a ballib 2010-es bukása lett. A Fidesz 2/3-os többséggel győzött, és sikeresen megvédte az országot a gondosan felállított csapdától, a lakossági megszorításoktól. Majd a válság leküzdése után beindította az intenzív gazdasági növekedést, felszámolta a munkanélküliséget, jelentős béremeléseket hajtott végre. A nagy többségbe került fideszes önkormányzatok balliberális elődeiknél sokkal jobban működtek. Az önsorsrontók "hálából" többnyire teljesen alkalmatlanokkal váltották le őket.
BőröndÖdön
2019. október 22. 21:56
Ja,és a birtokod is szépen fejlòdött a Rózsadomb tetején...:)
OrangeOrder
2019. október 22. 21:54
Gyökértelen betelepülők. Külföldiek, hazaköpködő, szülőfalujukat megtagadó vidékiek, lauderesek (bocs, de ez az igazság).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik