Nem lehet okunk szégyenre

2019. október 22. 17:25

Láng Zsolt
Facebook
Míg mi annak idején több száz milliós működési hiányt és adósságot vettünk át, utódainknak minden adott a jó munkához.

„A mai napon a jogszabályok által rendelt módon átadtunk minden szükséges dokumentumot és hatáskört a frissen megválasztott vezetőknek ahhoz, hogy akadályok nélkül végezhessék vállalt munkájukat. Köszönjük mindazok bizalmát, támogatását és szeretetét, akik az elmúlt 13 évben mellettünk álltak. Bár ezek most nem az öröm pillanatai, nem lehet okunk szégyenre. Elkötelezetten és legjobb tudásunk szerint dolgoztunk, és ennek nyoma látható városrészünk szinte minden szegletében.

Erős alapokat és nagy lehetőségeket hagyunk magunk után. Míg mi annak idején több száz milliós működési hiányt és adósságot vettünk át, utódainknak minden adott a jó munkához: az önkormányzat számláján több mint 6 milliárd forint található. A stabil működéshez szükséges háttéren túl előkészített projekteket és elegendő pénzügyi forrást adtunk ma át ahhoz, hogy szárnyalni tudjanak.

Szeretetünk és kötődésünk otthonunk, a II. kerület iránt nem csökkent. Továbbra is azon fogunk dolgozni, hogy az itt élő közösség javát szolgáljuk. Figyelemmel kísérjük, hogy az új döntéshozók hogyan élnek a kapott lehetőséggel, és mindent megteszünk a létrehozott értékek megőrzéséért. Nyomon követjük, hogyan teljesítik vállalásaikat, és vigyázzuk a társadalmi érdekeket a politikai haszonszerzés ellenében.

A jövőben is számíthatnak ránk, ahogyan mi is számítunk Önökre!”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 75 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Minden átadásról nyilvánosan be kéne számolni.
Jegyezzük meg: több, mint hat milliárd van a számlán

"Ezert is lesz erdemes bevezetni, hogy az EUs forrasokra direkt lehessen palyazni, ne pedig a kis geci folozze le a bearamlo csilliardokat."

Mindjárt más lenne ha a ballibesek fölözgetnének!
Ja...azt is el kellene intézni, hogy az EUs forrasokra direkt, csak a balliberális önkormányzatok pályázhassanak. Na az már döfi lenne! Értemén! :DDD

Erről ne is álmodozzatok! Az eu illetékese már nyilatkozott ez ügyben, hogy szó sincs róla, már csak azért sem mert a többi tagállamnak sem felelne meg. Viszont Gyurcsányné ettől függetlenül intézheti az "eus nyugdíjakat", meg az "eus béreket" Igaz emiatt is már körberöhögték, de mit lehet tudni, ha ügyes....hátha. :))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés