Lónak a Hadházyja

2019. október 22. 20:23

Hadházyt biztos nem az Orbánnal szemben érzett gyűlölete vezette odáig, hogy megint hülyét csináljon magából a parlamentben.

2019. október 22. 20:23
Magyarisztáni rögvalóság
Tutiblog

„Hadházy Ákost egészen biztos, hogy nem Orbánnal szemben érzett gyűlölete vezette odáig, hogy megint hülyét csináljon magából a parlamentben. A kétségbeesés. Az ellenzék, eddig összeönthetetlennek hitt tagjai simán egy fedél alá költöztek, és egy hangos szó nem csattant még el köztük. A már emlegetett téli bolondozásaiknak egyetlen hozadéka az maradt, hogy nemcsak megtanulták elviselni egymást, hanem kölcsönös szimpátia alakult ki tévészékházas beköltözős buli tagjai között. Kiderült, nincs is akkora távolság a szocialista, a liberális és a náci között, ha bebeszélik maguknak, hogy ellenséges területen járnak. Akkor össze kell fogni, mint a bodycop filmekben a tökéletesen ellentétes karaktereknek. Ezt a vonzalmat pedig magukkal vitték pártjaikba, sőt, a választóikat is meggyőzték arról, nyugodtan leszavazhatnak mindenkire, aki nem a Fideszt képviseli.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lendvaiildiko
2019. október 23. 14:47
Számomra azért érthetetlen ez a cikk, az egész vita, mert a lófaszozás Magyarország Parlamentjében történt. Az épületben van első királyunk koronája, a Szent Korona korábban közjogi értelemben Magyarországot jelentette, ma közjogi és jelképszinti értelemben is az ország szimbóluma. Protestáns lévén, nem nekem, hanem a római katolikusoknak kellene kikérni, hogy a szentnek tartott és Máriának felajánlott korona mellett obszcén kifejezéseknek nincs helye, különösen értelmetlen káromkodásoknak. A másik, a választópolgárok másodrendűnek tartása. Elgondoltam, elmegyek a munkahelyemre, előrántok egy a "lónak a faszát" feliratú táblát, mi történik? Jó esetben kezeltetnek, de sokkal valószínűbb, hogy nagyon hamar megváltnak tőlem, mint nem odavalótól. Ha nem születik megoldás az ilyen, és ehhez hasonló esetek megfelelő módon való kezelésére, akkor ez azt jelenti, a képviselők bármit megtehetnek, felsőbb rendű polgárok.... Nem ragozni kell a helyzetet. Úgy tűnik, minél ocsmányabb magaviseletű valaki, drogozik, lop, szexel nyilvánosan, annál jobb sansszal választják meg. El kellene kezdeni kirúgni e szar alakokat....
Giuliano
2019. október 23. 13:26
Ahogyan kövéredik döbrögink focista ész,IQ és erkölcs terén,úgy nő fel hozzá Lúdas Matyi,és ez az ok_okozati összefüggés! Tükrötöket ha csúnyának vélitek,attól még nem görbe ám a képetek!!
RollsRoyce
2019. október 23. 06:26
Rendkívül békés termésetű ember vagyok,de ha ismét haza látogatok megkeresem ezt a ragyásképű barmot és szétverem a pofáját. Sintér Sándor rendőr főkapitány fel van e készülve a baloldali puccs kezelésére? Ja nem .....
Petkó Zsigmond
2019. október 22. 22:45
Bangóné is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik