Lónak a Hadházyja

2019. október 22. 20:23
Magyarisztáni rögvalóság
Tutiblog
Hadházyt biztos nem az Orbánnal szemben érzett gyűlölete vezette odáig, hogy megint hülyét csináljon magából a parlamentben.

„Hadházy Ákost egészen biztos, hogy nem Orbánnal szemben érzett gyűlölete vezette odáig, hogy megint hülyét csináljon magából a parlamentben. A kétségbeesés. Az ellenzék, eddig összeönthetetlennek hitt tagjai simán egy fedél alá költöztek, és egy hangos szó nem csattant még el köztük. A már emlegetett téli bolondozásaiknak egyetlen hozadéka az maradt, hogy nemcsak megtanulták elviselni egymást, hanem kölcsönös szimpátia alakult ki tévészékházas beköltözős buli tagjai között. Kiderült, nincs is akkora távolság a szocialista, a liberális és a náci között, ha bebeszélik maguknak, hogy ellenséges területen járnak. Akkor össze kell fogni, mint a bodycop filmekben a tökéletesen ellentétes karaktereknek. Ezt a vonzalmat pedig magukkal vitték pártjaikba, sőt, a választóikat is meggyőzték arról, nyugodtan leszavazhatnak mindenkire, aki nem a Fideszt képviseli.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 42 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hadházi kicsinálta a szomszéd bácsit.
Undorító, nyálas alak.

:D

"A centrális erőtér egyelőre megszűnt, két nagy politikai tömörülés vív egymással, a többieknek pedig nem osztanak lapot. Állítólag ez a demokratikus fejlődés és az ellenzék tanulási képességének a bizonyítéka. Ez ugyan nem biztos, hogy így van, de az mindenképpen pozitív fejlemény, hogy Hadházy Ákos egyedül maradt. A lónak a faszával." és most rákodig egymagában.

Majdant akartok, mi? Nem lesz

Azt mondja a bugyutaja, hogy nem fog bejárni a Parlamentbe. De a közel egy milliárd fizetését felveszi?
A lónak a ............ kapjon pénzt a semmiért.

Ez nem csak ennyi:-))))) komoly bevételek vannak egy vilagesemeny rendezésével. Gondold el: atlétika vb!!!! Az egész világ nézi! Turisták jönnek!!!! Budapest ezekről a bevételektől fog lemondani, aztán ha nem lesz pénz, mert nem lesz, akkor a kormány a hibás. Ballib csak a pénz elkoltesehez ért.

Benned is van X faktor.
X

A turisták a vb-re jönnének:-) a több ezer sportoló és média munkás is:-))))
Gyurcsányi azt mondja, hazafias ellenzék kéne......akkor miért nem igyekeznek egy picit, hogy ne tegyenek keresztbe meg mennek gondolkodás nélkül, zsigerből?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés