Gyűlölet-bűncselekmény lehet, hogy pénisze miatt nem vették fel egy pornószerepre a transzneműt

2019. október 22. 15:47

A brit rendőrség gyűlölet bűncselekmény miatt nyomoz, ugyanis egy travi pornó színésznőt azért nem alkalmaztak, mert pénisze van.

2019. október 22. 15:47

A 25 éves Ria Cooper, aki tíz éve változtatta át magát férfiból nővé, azért nem kapta meg egy pornófilm női szerepét, mert pénisze van – írja a The Sun brit bulvárlap.

Coopert egy csetalkalmazáson keresztül kereste meg egy fotós, aki azért kereste meg őt, hogy felvegye kettejük szexuális aktusát, és a felvételt értékesítse.

Miután azonban kiderült, hogy Coopernek pénisze van, a fotós visszakozott.

Ria Cooper feljelentette a rendőrségnél, ami nyomozást indított; a transzmodell szerint diszkirminálták őt, a fotós pedig transzfób.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2019. október 30. 11:11
És ez a fönti szörnyszülött 'amúgy az orrán vagya fülin körösztül szok' PISÁLNI? És jódlizni tud? Úgy értem menstruálás közbe"......
johannsebastian
2019. október 23. 14:05
Ha ez Európa és a Nyugat, akkor bizony nem kár érte.
OrangeOrder
2019. október 23. 08:54
"A 25 éves Ria Cooper, aki tíz éve változtatta át magát férfiból nővé" - tehát 15 évesen, bravó! Kis testi hiba, de akár egy kis extra is lehet, ld. Torrente... nem értem, miért zavarja, ha ott van két golyó + egy kuki, teljesen normális, egyidős az emberiséggel, sőt, az állatvilágban is megfigyelhető :D Mondjuk aki ezt a dagit nőben is meg akarná dugni, nekem már az is kicsit gyanús... "Beteg", ahogy ME Úr mondta :D
annamanna
2019. október 23. 04:02
Jajistenem, annyira röhögök, az jut eszembe, hogy évtizedekkel ezelőtt Párizsban az 56-os disszidens magyar leszólított egy általa kurvának vélt transzvesztitát, aki megkérdezte, hogy nem baj-e, hogy ő férfi. Hát persze hogy baj volt, a magyar visszakozott; annyira röhögök a jeleneten, ahogy elképzelem, hogy a travi ezért feljelentette volna. Itt tartunk, hogy az egyébként bűncselekménynek minősülő szexipari szakmunkások, akik korábban bujkáltak, ma már lesújtanak a törvény öklével azokra, akik visszakoznak a velük való bujálkodástól. Ráadásul a travi kurva többszörösen is bűncseelkménynek minősülő életvitelt folytat, ugyebár. És ma ő a törvény ökle! Ejh, ha ezt az én galambocskám, Galuska Galagonyám megérhette volna!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik