Európa gondjai

2019. október 22. 18:52

Európának el kell végre engednie a távozót és a végeláthatatlan Brexit-viták után végre itt lenne az ideje a saját gondjainkkal foglalkozni.

2019. október 22. 18:52
Gyöngyösi Márton
Gyöngyösi Márton
Facebook

„Európának végre a saját gondjait kellene megoldania – Bármilyen szűk is volt a többség, az angolok egy korrekt, mindkét fél álláspontját bemutató kampány után demokratikus döntést hoztak és az Európai Unióból való távozást választották.

Tetszik, vagy nem, a döntést a brit kormánynak végre kell hajtania. Európának pedig el kell végre engednie a távozót és a végeláthatatlan Brexit-viták után végre itt lenne az ideje a saját gondjainkkal foglalkozni, hiszen abból is van bőven. Migráció, biztonsági kihívások, balkáni bővítés, klímaváltozás, bérfelzárkóztatás és nem utolsósorban az Orbán Viktorhoz hasonló felelőtlen politikai kalandorok keltette feszültségek mérséklése, csak hogy párat említsünk. Erről beszéltem ma az Európai Parlament plenáris ülésén Strasbourgban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
harcimarci
2019. október 23. 14:46
Azért majd a nyakatokat töritek, Gyöngyössy, hogy a "felelőtlen politikai kalandor" által rendbehozott költségvetés pénzeihez és a városok, kerületek tele kasszájához végre hozzáférjetek azokkal szövetségben ,akik kiürítették azokat. Micsoda féreg vagy,...
Coccothraustes
2019. október 23. 11:03
Kisnyilas gyurcsányseggnyaló.
u.cserkész
2019. október 23. 10:52
Marci, szerintem össze kellene írnod, hogy hány zsidó ül az Európa Parlamentben. Ugye, emlékszel még a régi Gyöngyösire? :-)
Negue
2019. október 22. 23:48
"Brexit-viták után végre itt lenne az ideje a saját gondjainkkal foglalkozni." Igaz. Például megvizsgálni, hogy a Jobbik miképpen tudott összeboronálódni Gyurcsánnyal!?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik