Nyolcéves lett a DK

2019. október 22. 10:50
Ön szerint miért alapították a pártot? Gyurcsány Ferenc megmondja.

Gyurcsány Ferenc a Facebook-oldalán adta hírül a nagyvilágnak, hogy ma 8 éve alapították a Demokratikus Koalíciót.

Ön szerint miért alapították a pártot?

a) Mert Gyurcsány Ferenc egyedül érezte magát.

b) Mert „kell egy csapat”.

c) Mert hittek abban, hogy becsülettel lehet szolgálni a hazát.

Gyurcsány így elmélkedett:

„8 éve ezen a napon alapítottuk meg a Demokratikus Koalíciót. Mert hittünk abban, hogy becsülettel lehet szolgálni a hazát. Sokan egy lyukas kétfillérest nem adtak volna értünk.

Azóta parlamenti frakciónk van, 4 EP-képviselőnk, mi adjuk az Európai Parlament alelnökét, pár hete pedig megsokszoroztuk polgármestereink és önkormányzati képviseőink számát.

Büszke vagyok rá, hogy egy ilyen párt vezetője lehetek. Büszke vagyok rá, hogy ilyen sokan velem, velünk vagytok. Folytatjuk a munkát. Közösen. Egy európai Magyarországért. Boldog születésnapot, Demokratikus Koalíció!”

Összesen 52 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

a) mert a bolsevik felforgatótevékenység mögött kell álljon politikai alakulat.
b) mert nem lehetséges, hogy magyarellenes uszítás nélkül maradjon a parlament.
c) mert a mindenkori kormánynak mindig jól fog jönni, ha egy ilyen szemétre lehet mutogatni.
d) mert minden más párt azonnal hitelteleníteni tudja magát, ha ezekkel kokettál.

Kihagytam valamit?

"Ön szerint miért alapították a pártot?
a) Mert Gyurcsány Ferenc egyedül érezte magát
b) Mert „kell egy csapat”.
c) Mert hittek abban, hogy becsülettel lehet szolgálni a hazát."

Mert gyakorlatilag kiszorították az MSZP-ből, miután Feri olyan szépen megnyerte a Fidesznek 2010-et.

Ez a szokásos Fegyenc ál-pátosz. A "DK" a haza kárára alakult, a hordószónok-szintű Fegyenc megalomán ambíciói kielégítésére.

Ön szerint miért alapították a pártot?

Hogy Gyurcsány Ferenc így kebelezze be az MSZP-t, amit akkor, 2011-ben közvetlenül ugye nem volt esélye megtenni.

"Nyolcéves lett a DK"

Már Április 1. van?

Csak a tények.....Feri egyszer sikeresen megbuktatta Megyót, majd 2006-ban félelmetes győzelmet aratott a Fidesz felett, majd újabb bukás jött, igazi stratégaként ráérzett arra, hogy az MSZP haldoklik, a múlt, így létrehozta a DK-t, ami csak idő kérdése, s beszippantja a maradék MSZP-t, s most Feri vezényletével csúnyán megverték a fővárosban a nagyképű, elbizakodott, a kampányhoz, a médiához változatlanul nem értő Fideszt, s országosan is jelentős eredményeket értek el.

Feri most ebből az erőpozícióból készül 22-ben megbuktatni Orbánt. Orbán sok jót hozott, de az embereket nem érdeklik az eredmények, a nyuggereket a mindenféle utalvány, de Orbán képtelen ütőképes médiát létrehozni - meg kellene vásárolni a Klubrádió profi munkatársait - , Feri elment Miskolcra, a havas lakótelepre, ott lakott egy cigány családnál, Orbán miért nem élt ez zel, nos azért, mert egyetlen stratégiai pontot tudott csak megfogni, s ez a migráció, de a többiben Feri megveri.

A Fidesz nem kampányolt, a házi közvélemény kutatói is jól megvezették, a DK, az összes ellenzéki pártvezér az utcán volt, a Fidesz a páholyból szemlélte az egészet.

bele kell hallgatni a Karc FM , Paláver című adásába. Amibe Orbán is belehallgathatott volna még a kampány alatt is, s most is. Tanulhatott volna a talpasoktól. A talpasok többsége Orbánt teszi felelőssé a csúfos vereségért. Lehet bűvészkedni a számokkal, de ez csúnya vereség, különösen a fővárosban.

Egyik ismerősöm nem érti, hogy Tarlós miért vállal tanácsadói szerepet az Őt a kampányban cserben hagyó Orbán mellett. Ismerősöm szerint Orbán megalázta Tarlóst azzal, hogy nem kampányoltak mellette. Nehéz ezzel vitatkozni.

Ferinek komoly esélye van arra, hogy 22-ben kormányt alakítson, s elsősorban Orbán hibájából. Ami tragédiát jelentene az ország számára, hiszen a hazaáruló, gyökértelen balliberálisok szétvernék, szétlopnák még a maradék Magyarországot.

Balog Zsuzsa mondta a Paláverben, hogy a Fidesz egy lekvár....Jurák, Huth milyen szépen leszólták a radikálisabb betelefonálókat, mi nem vagyunk olyanok, mint Ők címszóval...s lám tessék, jól pofán verték a Fideszt, aki nulla egy ilyen jobboldali médiával a háta mögött.

Fidesz, a Karc FM mikor lesz országosan fogható , a Hír TV mikor lesz jobboldali, a Palávernek mikor lesznek végre felkészült műsorvezetői?

S még egy, Orbán Viktor mikor megy el egy piacra a nép közé? Áder korábban a piacra is elment, de mostanában derogál ez is.

S még egy, a Fidesz nem tud mit kezdeni a fiatalokkal, márpedig, ha 22-ben Feri stratégiai szövetséget köt a Momentummal, akkor az vinni fogja a fiatalokat. Hogy értékrend nélküli generációról van szó, na és, Ferinek csak az a fontos, hogy győzzön, s nagyon nagyok az esélyei.

Feri mégis csak tud valamit, amit Orbán nem. Mindazzal együtt, amit leírtam, Feri a magyar történelem szégyenfoltja. Vasárnaptól Feri vezeti Orbánt, Orbán kénytelen lesz hozzá alkalmazkodni. A Fidesznek nincs stratégiája....

Zdenko, vagy hogy hívják a kampány alatti hozzászólásaimra, amikor sérelmeztem a Fidesz tehetetlenségét, csak annyit reagált, hogy vén hülye vagyok. Zdenkó, hol vagy, miért nem magyarázod a vereséget? S ki volt a hülye?

Viktor! Hozz létre egy zsidó értelmiségiekből álló tanácsadó testületet, talán akkor győztök, az ország javára.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés