Büszkék lehetünk mindarra, amit közösen elértünk

2019. október 22. 12:40

Sára Botond
Facebook
Biztos pénzügyi háttérrel és rengeteg folyamatban lévő fejlesztéssel adom át Józsefváros irányítását.

„Ma délelőtt megtörtént a polgármesteri munkakör átadás-átvétele. A szükséges dokumentumokat és a pénzügyi beszámolót átadtam Pikó András megválasztott polgármesternek. A hosszú évek óta stabil működésnek köszönhetően a mai napon közel 7️⃣ milliárd forint áll rendelkezésre az önkormányzat bankszámláján, emellett 6️⃣ milliárd forinttal rendelkezik Magyar Államkötvényben, hiteltartozása nincs.

Biztos pénzügyi háttérrel és rengeteg folyamatban lévő fejlesztéssel adom át Józsefváros irányítását. Bízom benne, hogy a most megválasztott polgármester folytatni fogja ezt a munkát.

A józsefvárosiak büszkék lehetnek mindarra, amit közösen elértünk. Köszönettel tartozom kollégáimnak, és mindenkinek, aki részt vett azon célunk elérésében, hogy Józsefváros egy rendezett, biztonságos, dinamikusan fejlődő hely legyen, ami igazi otthon jelent az itt élők számára!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 34 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én is hallottam, furcsa hangfoszlányokat, digitális sikolyokat:
Darálták a számítógépes adatbázist.
F.szfej, te még mindig a papíroknál tartasz.
Minden - MINDEN - eltüntethetetlen bináris kódban van dokumentálva, állat.

A választási kampány nem habostorta.
Sajnos, ezt a Fidesznél másképp tudták.
Habostorta, esetleg habroló... valamint cizellált kávéscsészéből a kávé... és utána az asztalkendő és szalvéta.
A Szabad Budapest, Szabad Városok szavazótábora nem ehhez szokott, és ez nem kellett nekik...

Így működik a demokrata bal-liberális tisztességes uszítás:
"2019. szeptember. 23. 06:30 2019. szeptember. 23. 10:57 ITTHON

Bérház-einstand: visszavenné a bérlakásokat az Orbán-kormány
Gergely Zsófia

Ahogy az MTA kutatóhálózatát erőből, egy jogszabálymódosítással vonta el az Orbán-kormány, úgy most egyetlen törvény megváltoztatásával vissza lehetne venni az állami bérlakásokat – tudta meg a hvg.hu. A Miniszterelnökség már dolgozik az erről szóló tervezeten, amivel kifejezetten a világörökségi területen fekvő, illetve a műemléki épületekben lévő bérlakásokból tehetnék ki a bérlőket, vagyis többek közt a Budai Vár és az Andrássy út patinás épületeire utaznak. Ezeket bérház helyett szívesebben látnák kormányzati épületként, de kereskedelmi-turisztikai célra is használhatnák a frekventált helyen lévő ingatlanokat. Az a régi, „szerzett” jog is változna, hogy a bérlőknek cserelakás jár, e helyett csak pénzbeli megváltást kapnának, ebből kellene ezentúl megoldani a lakhatásukat...".

MÁSNAP, EGY NAPPAL KÉSŐBB:
"Ellenzéki polgármesterjelöltek: El a kezekkel a lakásoktól!
2019. szeptember 24. 10:50
Több ellenzéki politikus közös sajtótájékoztatót tartott hétfőn: Gy. Németh Erzsébet szerint Orbán és oligarcha körei akarják rátenni kezüket az állami lakások nagy százalékára, ezért a jelenlévő – és ősszel „győzedelmeskedő” – jelöltek megteszik azt, amit amit az állam nem, azokat fel fogják újítani, és a bérlakásprogramba bevonják. „El a kezekkel az állami lakásoktól!” – jelentette ki a DK polgármesterjelöltje, aki szerint szerencse, hogy a kampány idején derültek ki a kormányzati tervek.

Gy. Németh Erzsébet ,

V. Naszályi Márta,,
Soproni Tamás,
Niedermüller Péter ,
Pikó András szerint a kormány a józsefvárosiak javát szeretné megkaparintani, főleg idős embereket akarnak kisemmizni szerinte."

Ezzel szemben a kormány hivatalos nyilatkozata: A kormány soha nem tárgyalt, soha nem támogatott, és a jövőben sem kíván támogatni a hvg.hu cikkében szereplő javaslatot" - közölték.

Húdebutusvagy.
Ha törlik, majd visszaállítják.
A SZÁMÍTÓGÉPEN MINDEN ADAT VISSZAÁLLÍTHATÓ, TÖRÖLJÉK AKÁR REGGELTŐL ESTIG.

Sára Botond átadta Józsefvárost Pikó Andrásnak 2019.10.22. 13:10
A fideszes Sára Botond a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy Józsefvárosban megtörtént a polgármesteri munkakör átadás-átvétele, és a szükséges dokumentumokat, valamint a pénzügyi beszámolókat is átadta Pikó András megválasztott polgármesternek.
Sára a keddi posztjában azt írja, hogy közel 7 milliárd forint áll rendelkezésre az önkormányzat bankszámláján, 6 milliárd forint van Magyar Államkötvényben, és bízik benne, hogy a megválasztott polgármester folytatni fogja a fejlesztéseket, és biztos marad a pénzügyi háttér.
A Fővárosi Választási Bizottság hétfő este jelentette be, hogy rendben találta Pikó polgármesterré választását.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés