Vilmos herceg aggódik Harryért

2019. október 21. 21:50

Harrynek sem a bátyjával, sem a brit médiával nem felhőtlen a viszonya.

2019. október 21. 21:50

A Brexit mellett a sussexi hercegi párra, Harryre és Meghanre is szegeződik a figyelem Nagy-Britanniában. Diana fiatalabb fiáról és feleségéről vasárnap vetített dokumentumfilmet az egyik brit tévéadó, amelyben Harry többek között arról is beszélt, hogy bátyjával, Vilmossal vannak „jó napjaik”, de „​​​​​​​rossz napjaik is”. Harry szerint a család nagy nyomás alatt él, emiatt „elkerülhetetlen, hogy történjen ez-az”. „​​​​​​​Különböző ösvényeken járunk, de mindig ott leszek neki, és tudom, hogy én is számíthatok rá” – mondta Harry. Vilmos azonban dühös volt Harry tévéinterjúját követően, viszont reméli, hogy Harry és Meghan „​​​​​​​jobban vannak” a film forgatása óta. 

Harry és Meghan viszonya a brit médiával nem felhőtlen. A herceg többször is beszélt arról, hogy a média viselkedése nagyon megviseli a kapcsolatukat, Meghan pedig be is perelte a Mail on Sunday nevű lapot, amiért az engedély nélkül közzétette az egyik magánlevelét. Harry nemrég a Sun, a News of the World és a Daily Mirror ellen adott be keresetet egy múltbeli, telefonok meghackeléséhez kötődő ügy miatt.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EMM195
2020. január 05. 16:44
"Harry és Meghan viszonya a brit médiával nem felhőtlen. A herceg többször is beszélt arról, hogy a média viselkedése nagyon megviseli a kapcsolatukat," hehehe A fekából lett celebecske, akinek az élete úgy egyébként a nyilvánosság, hiszen anélkül semmi. Úgy kellennek a hülyének. Az egész királyi család már egy létezését meghazudtoló szégyen, kivéve Erzsébetet. Ő lenne a méltó lezárása ennek a történelmi kornak.
Akitlosz
2019. október 22. 15:33
Na és a média viselkedése mitől Harry hibája?
szodabár
2019. október 22. 14:09
Mellélőtt az amerikai fekával. Szegény Harry, pont olyan idióta, mint az anyja volt. Annak sem volt jó a fehér ember, csak az arab, feka, indiai.
Starlord
2019. október 22. 11:44
Érthetetlen, hogy a 21. században olyan emberkék akarnak progresszivitásból leckét adni akik nem az érdemeik hanem a születésük által kaptak bármiféle jogot különböző címek viselésére...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik