Botrány a parlamentben

2019. október 21. 18:43

Bencsik Gábor
Facebook
Ugyanaz az elmebeteg Hadházy, ugyanaz a gátlástalan Gyurcsány, ugyanaz a fröcsögésben versenyben maradni próbáló MSZP, ugyanaz a gyűlölködve fenyegetőző Jobbik.

„Most az a döntő kérdés, hogy ki mit tanul az önkormányzati választások eredményéből. Azt látom, hogy az ellenzék semmit, ugyanaz az elmebeteg Hadházy, ugyanaz a gátlástalan Gyurcsány, ugyanaz a fröcsögésben versenyben maradni próbáló MSZP, ugyanaz a gyűlölködve fenyegetőző Jobbik.
Várom, hogy a kormányoldal viszont tanul és változtat. Azért várom, mert azt szeretném, hogy 2022-ben ismét magabiztos győzelmet arasson.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 184 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szabó Tímeát kihagytad. Pedig Jakabnál és Szabónál undorítóbb nincs. Gyurcsány sem, az mszp sem tudja őket megközelíteni. Hadházy pedig elmebeteg. De igaziból.

Hadházy rossz szolgálatot tesz az ellenzéknek, mert a kínos és védhetetlen trágársághoz is kénytelenek jó képet vágni, hiszen " összefogás" van. Az ilyen esetek így az egész ellenzéket és a választóikat is besározzák, lejáratják.

Van hozzá link?
Érdekelne.

Igen, ugyanez jutott eszembe ma Orbán beszéde alatt.

Nagyon kemény dolgokat mondott pl. ellenzékben a Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai kormányokról, de egészen egyszerűen mégis volt egy alapvető civilizáltsága az ellenzéki megnyilvánulásoknak. Amit pl. ma láttunk - és ami lényegileg már rutinszerű - Jakabtól Szabó Tímeán át Hadházy-ig, az valami egészen elképesztő elaljasodás. Olyasmi, mint amit akkor éreztem, amikor Fletó lárifárizott és vonjavisszázott és hazudozott a 2006-os tévévitában... de még ahhiz képest is tíz emelettel lejjebb.

Tunyacsáp-elvtárs a nyilasból lett komcsi, mert a nyilas-disznóságait valahogy jóvá kell tenni, a fényes szellők hatására.

Sajnos az egész világon tombol az elmebetegség, valami nagyon rossz felé tart minden, de az a vigasztaló, hogy utána csak a tisztulás következhet.

Ha ilyenek ma a komcsik, akkor szeretem a komcsikat. Kár, hogy az ellenzékben nincsenek ilyen komcsik.

Kösz, jó írás.

"És akkor megállapíthatjuk, hogy ma már esély sincsen permanens teljesítménnyel, szisztematikus munkával, néha hibákkal rendelkező, de alapvetően jobbító szándékú országépítéssel egy kormánypárti politikusnak maga mellé állítani a fiatalokat, illetve azok egy nem lebecsülendő hányadát."

Hozzátenném, hogy már 2006-ban sem működött a "jóízlésre" blazírozás. Lásd Gyurcsány-Orbán tévévita, ahol szerintem teljesen tudatos terv volt a Fidesz-stáb részéről, hogy Orbán higgadtan, tényszerűen a kamerába beszéljen, és hogy az ettől majd még jobban zabossá váló Gyurcsány ámokfutása majd visszaüt. Hát az ámokfutás megvolt, de nem ütött vissza, sőt.

Sajnos ma egy amolyan "tibiatya"-színvonalú facebook-mém százszor hatásosabb a politikai kommunikációban, mint egy Orbán-beszéd, ahol elsorolja a kétségkívül impresszív eredményeit a fideszes kormányzásnak...

Na, ez pl. lehet, hogy hatásos tud lenni (ha kellő sebességben terjed). :DDD

Hadházy egy udvari bolond, nem kell túl komolyan venni.

Aki fizeti és irányítja, azt annál inkább.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés