Ismét megpróbálkozhat Hidvéghi jelölésével a Néppárt

2019. október 18. 15:57
A fideszes politikus a LIBE Bizottság alelnökévé való megválasztását júniusban egyszer már megakadályozták a baloldali és liberális pártok.

A Euronewsnak több európai parlamenti forrás is megerősítette, hogy az Európai Néppárt frakciója hétfőn ismét megpróbálkozhat  Hidvéghi Balázs a LIBE Bizottság alelnökévé való megválasztásával.

A fideszes politikus megválasztását júniusban egyszer már megakadályozták a baloldali és liberális pártok, amelyek „egészségügyi karanténnal” gátolnák a Fidesz politikusainak pozíciószerzését a parlamentben. A Fidesz és Hidvéghi Balázs irodája nem kívánt nyilatkozni az ügyről.

Júniusban jelölte Hidvéghit az alapjogokkal és a demokrácia védelmével foglalkozó LIBE Bizottság harmadik alelnökének a Néppárt, a Zöldek azonban ellenjelöltet állítottak, Damien Careme francia EP-képviselő személyében. Ezt egyébként csak a szélsőjobboldali frakció politikusaival szemben tették meg más bizottságokban. A Néppárt akkor nem ment bele a kockázatos szavazásba, inkább a döntés elhalasztását kérték.

(Euronews)

Összesen 11 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az a szomorú valóság, hogy ezek a töpörödött mikropártok többségben vannak az EU Parlamentben.
Ez Európa, a Lajtától Nyugatra, mára...
Miközben a francia rendőröket véresre verik az utcákon, az öngyilkosságba menekülnek inkább a helyzet elviselhetetlensége és munkájuk ellehetetlenülése folytán, a francia belügyminiszter, aki ifjúkorában a Marseilles-i alvilágban tanulta a szakmát, az éjjel közepén mulatóhelyen prostituáltat táncoltat faltól falig, tobzódva.
Nem vicc, ez a helyzet.

Igen , ez a Lenin vonal 3.0-ja, vagy 4.0-ja.
Lenin, Sztálin, 68-asok, píszi, gender-klíma és minden elképzelhetetlen kisebbségi torz áleszmék terroralkalmazása.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés