Egymásnak estek az ATV-ben a kispesti szocialisták korrupciós botránya miatt

2019. október 18. 22:29
Harangozó elmondta, ha a felvétel valós, akkor Lacknernek nincs helye a politikában. Soproni szerint a videó- és hangfelvétel alapján egyértelmű, hogy ami azokon látható és hallható, az megtörtént.

 

Mint arról korábban beszámoltunk: felfüggesztette MSZP-s párttagságát Lackner Csaba, a korrupciógyanúba keveredett kispesti önkormányzati képviselő.

A kispesti önkormányzati képviselő a Hír TV birtokába került hangfelvételen arról beszélt, hogy aki az önkormányzati politikában nem keres meg évente 100 millió forintot, az szerinte hülye. A beszélgetés közben pedig egy fehér poros zacskót tartott a kezében. A vasárnapi választáson Lacknert újraválasztották önkormányzati képviselőnek, a hangfelvételek alapján a rendőrség gazdasági vesztegetés miatt nyomozást rendelt el.

Az ATV A nap híre című műsorában is szóba került a Lackner-ügy. Simon András műsorvezető kérdésére Harangozó Tamás, az MSZP parlamenti képviselője a fejleményekről azt mondta: ha a felvétel valós, akkor Lacknernek nincs helye a politikában. Harangozó Tamás szavaira reagálva Soproni Tamás, a Momentum színeiben megválasztott VI. kerületi polgármester azt mondta: Lackner Csaba nem egyenlő az MSZP-vel, de a videó- és hangfelvétel alapján szerinte egyértelmű, hogy ami azokon látható és hallható, az megtörtént, és „ennek az embernek nincs helye ebben a pártszövetségben”. „Jobbnak kell lennünk, mint a Fidesz” – tette hozzá Soproni Tamás.

 

Összesen 153 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ehhez a Sopronihoz kellene valami magyar feliratozás, mert érthetetlen, ahogyan beszél.

(Mondjuk a mandi címadása erősen tozít. Semmiféle egymásnak esés nem volt, kedélyesen jópofizott egymással az MSZP-s és momentumos korifeus.)

Hát, azért nem ugyanazt mondták. Amit a Soproni kapott a Momentumostól, azt nem tette zsebre. Tétényi meg egyértelmű párhuzamot vont a Borkaival, amit az elmúlt hét baloldali propija nem tett meg.

Válaszok:
Agnieszka | 2019. október 19. 10:08

És nem vagytok jobbak, mint a Fidesz! Fegyőr randalírozása az Origó szerkesztőségében; Fegyőr közbűntényes erőszakossága a TV székház előtt; Soproni ocsmány beszéde az Echo TV-ben; a senkivel-nem-szövetkező Momentumról szóló hazugság mindjárt a kezdetkor. Soroljam még?

A Mometum az a Soproni.

Volt a pucérfenekű Borkainak egy olyan körítése, amit CSAK az az oldal tud produkálni, színtiszta gyűlöletkeltés azzal a NEM titkolt céllal, h. Borkait és a politikai hátországát, ami a Fidesz volt nemcsak leleplezzék, de MEGSEMMISÍTSÉK.

A kispesti ügynek nem volt ilyen körítése, szikáran a sokkoló önvallomás közlésénél maradt.

További különbség, h. a kispestet a Fidesz a maga szegényes eszközeivel terítette, míg a Borkait a Facebook és a gugli szórta, nem beszélve a többiről, a prostítúció, kokain, korrupcióró kiplakátolásáról a Fidesz irodák előtt. Itt végletes módon ment a bevésés.

Általában elmondható, h. a helyes viselkedés az, ha mindenki csinálná SEM ordulna föl a világ rendje. Ezt a hangerejű, gátlástalan gyűlölet és irigység keltést, rágalmakkal, tények elhallgatásával és ferdítésekkel egyszerűen nem lehetne kibírni, ha mindkét politikai tábor űzné. Gusztustalan lenne.

Ez a két oldal két más világ, más lehetőségek. Szerintem még az eshetősége is a párbeszédnek elveszett, annyira nyilvánvaló, h. még mindig a veszett kutyákat a sintér telepre stílusnál, ami egyesek szerint maga az ember, tartanak.

Válaszok:
Csomorkany | 2019. október 19. 19:52

Ja, ja... elmaradott térségek... mind Sopron, Győr, Veszprém, Székesfehérvár, Kecskemét, Debrecen, V. kerület, XII. kerület... nagyon elmaradottak, na. Tipikusan hemzsegnek a mélyszegénységben élő cigányoktól.

Most abba bele se menjünk, hogy nagyjából nincs olyan választókerület ma Magyarországon, ahol ne érne el legalább 40% körüli eredményt a Fidesz.

Jól vagy egyébként?

Végre egyszer eldönthetnétek, hogy
a) a kutya nem néz / nem olvassa a kormánypárti médiát (ez az egyik kedvenc érvelésetek)
b) a kormánypárti média dönti el a választásokat (ez a másik kedvenc érvelésetek).

A kettő állítás keresztbeveri egymást. Mégis előszeretettel használjátok - akár egy bekezdésen belül is. :))))

Ezek lehazudhatatlan tények, de ettől még megkísérlik, mert ha már nem cáfolható, akkor úgy akarnak csinálni, mintha nem léteznének.

Bocs, nem jól néztem a neveket.

Ami a gyűlöletkeltést liieti, azért a FIDESZ is tud nagyot alkotni. Talán még mond valamit "Soros" neve, bár a legutolsó kampányban üdítően keveset használták.

Azonban én csak egy tévéműsort értékeltem, amiben azért tényleg elég heves vita folyt. Az egyik arc (úttörőbecsszó nem nézem meg újra), hülye érvekkel mentegette a komcsit, a másik arc a politikából való távozását követelte, Tétényi meg lényegében azt mondta, hogy nincs különbség Borkai s a komcsi között.

Válaszok:
Agnieszka | 2019. október 20. 7:30

Mindegy. Nem volt túl okos a migráció nagyon is veszélyes voltát a Sorossal, aki a nyitott társadalom fő anyagi támogatója, megszemélyesíteni. Velem egyébként nem is meggyűlöltretni sikerült, de tényleg nagyon nem szeretném, ha a hatáskörén messze túlterjeszkedett sikeres spekuláns ebben is sikeres lenne. Nagyon úgy néz ki, h. eléggé magányos harcosok vagyunk és nem lehet tudni, h. mi lesz ennek a vége.

Válaszok:
Csomorkany | 2019. október 20. 12:10

Ne beszélj már hülyeségeket. A budai kerületekben nagyarányú volt eddig a fidesz győzelem. A te logikád szerint a budaiak tanulatlanok és szegények. Bezzeg a kispestiek, tanultak és gazdagok.

Ezt a hazug Harangozót. Méghogy Gajda azt mondta a választások előtt, hogy nincs helye köztük Lacknernak.
Egy fenét mondta, fel sem akarta ismerni. És újabban Lackner sem magát. Azzal védekeznek, hogy manipulált a felvétel. Akkor Borkaié is az.

Ezen a Lackneren verik el a port, őt függesztik, zárják ki, aki csak elmondta, hogy mi zajlik Gajdáéknál.
Gajdát kellene elővenni, ő tudott és támogatott minden korrupciót.
Gajdát kell kizárni a pártból, ezt a hülyefejű simlist, na meg Krániczot.

Amúgy az a vicc, hogy én vagy 20 éve rákérdeztem Várszegi Asztrikra, hogy miért fogadta el Soros pénzét Pannonhalmán, amikor az egy amerikai tőzsdecápa, aki a harmadik világot fosztogatja. Közölte, hogy antiszemita vagyok. Akkoriban a FIDESZ még Soros ösztöndíjra küldte az embereit, és nem volt ilyen nagy ellenharcos. Szóval nem Sorost akarom védeni, de az a személyre szabott gyűlölet-öt perc, amit kapott, a FIDESZ történetének egyik sötét oldala.

20 éve még sokminden másképp látszott.

Talán azt is lehet mondani, h. a migráció ellenesség során a Fidesz kommunikátorai azt gondolták, személyesítve ezt könnyebb fölfogni. Biztosan én vagyok a naív, de azt hiszem, ez nem okvetlenül egy közismerten zsidó milliárdos meggyűlöltetésére irányult, inkább egyszerűbb volt egy életveszélyes törekvést, aminek a sikere elkerülendő, mert árt, a mögötte álló legfontosabb személlyel azonosítani. Biztosan van, aki tud ettől személyesen gyűlölni, de mi, családilag, nem. Kár, h. nem más hatásmechanizmussal kísérleteztek és ez, így, sötét oldal lett, nemcsak a te számodra.

Azért az NEM nagyon reményt keltő, ahogy Sorost az EU-s vezetés fogadja, és az általa pénzelt szervezetek emberei ott vannak a szervezetben.

Nem szeretnélek fárasztani, köszönöm, h. válaszoltál, Várszegi egy külön történet, szerintem a naivitásról is, és tulajdonképpen mindegy.

Mondjuk számomra egyre komolyabb gondot okoz az MSZP valóságának az eldöntése.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés