Jakab Péter kiterítette a lapjait: Gyöngyösivel együtt irányítaná a Jobbikot

2019. október 17. 11:35
Hosszabb közösségi bejegyzésben erősítette meg a párt országgyűlési képviselője, hogy a párt elnöke szeretne lenni, és azt is, hogy kikkel szeretné ezt megtenni.

Úgy fogalmazott, megkapta az első igent a családjától: „Ahhoz, hogy elinduljak a Jobbik elnöki tisztségéért – látva és tudva, mire számíthat a Jobbik elnöke a kormánymédiától – az első szavazatot a családomtól akartam megkapni. Megkaptam.” Kijelentette: most a Jobbik tagjainak a szavazatát kéri.

Majd a párt állapotáról beszélt, ami szerinte eddig a túlélésről szólt, nem a megújulásról. „A tavalyi országgyűlési választások óta eltelt idő nem a Jobbik megújulásáról szólt, nem is szólhatott róla. A túlélés volt a cél, és ez sikerült: élünk, sőt az önkormányzati választásokon sikerült végre erőt is mutatnunk. Célunk nem lehet kevesebb, minthogy mielőbb az ellenzék, majd a kormányváltás vezető, megkérdőjelezhetetlen ereje legyünk. A faladat nagy. Olyan nagy, hogy mindenkire szükségünk lesz, aki tenni akar a sikerért.”

A megújuláshoz tisztességes honfitársainak a segítségét kéri. „Ez azt is jelenti, hogy soha, egyetlen tisztességes honfitársamat sem fogom kirekeszteni a nemzetből, ellenben igyekszem csatasorba állítani. A Jobbik továbbra is nemzeti, jobboldali, konzervatív eszmerendszert fog követni, de modern nemzeti néppártként a nemzet egészét képviseljük, ami azt jelenti, soha, senkitől nem kérdezzük meg, jobb- vagy baloldali e. Egyet kérdezünk: miben segíthetünk.”

Kiáltványában aláhúzta: a Jobbik nemzeti, jobboldali, konzervatív párt, azonban nem akar ideologizálni, azt meghagyja másoknak. Úgy fogalmaz: nem a béke pártja lesz alatt a Jobbik, olyan, amelyik győzni akar a Fidesz ellen. „Ez a párt a harcosok pártja lesz, mert velük lehet lebontani ezt az átkozott rendszert. Boldog békeidőben lehet majd ismét ideologizálni, meg filozofálni. Háborúban viszont harcolni és győzni kell. Csak a győzni akarók jöjjenek velem ezen az úton, a veszteseknek van elég hely máshol is. Tudom, hogy egységben az erő, ezért a Jobbik megosztását minden eszközzel megakadályozom. Akik a pártunkat meg akarják osztani, azok az erős, tenni akaró jobbikos harcosokat gyengítik és árulják el, ezzel pedig a Fideszt erősítik. Ezt nem tűrhetjük el, ezért mindenkit egységre és összefogásra szólítok fel. Küzdjünk együtt és védjük egymás hátát a harcban, mert csak így győzhetünk.”

Ezután megnevezi, kikkel akar együtt dolgozni – ahogy fogalmaz – „csapatban”. Szerinte aszámonkérés ideje a 2022-es választás lesz, addig szeretné elnyerni a jobbikos bizalmát. Kijelenti, nem szeretne kevesebbet, éppen ezért már most megnevezi a csapatát. „Ha nem kapom meg addig, akkor bizalmatokat tisztelettel ugyan, de most sem kérem. Egy olyan háborúban ugyanis, ahol a hatalom mindenre képes, ott a bizalom a legfontosabb, amire építeni kell. Bízzatok tehát bennem 2022-ig, és bízzatok meg az első döntésemben is, amely a csapatról szól. Aki ismeri a parlamenti politizálásom, az tudja, hogy a sumákolás nem kenyerem. Orbán jellemzően csak a választások után nevezi meg, hogy kik alkotják a kormányát. Én – hasonlóan nagyon sok alapszervezeti elnökünkhöz, akik élnek azzal a jogukkal, hogy megnevezzék saját alelnökeiket – már most megnevezem azokat, akikkel vállalom a Jobbik kormányzását. Ha a csapatomat, mint első döntésemet nem támogatjátok, úgy ne támogassatok engem se. Elnökhelyettesként Gyöngyösi Mártonra, alelnökként Dr. Lukács Lászlóra, Dudás Róbertre, Balassa Péterre, Nunkovics Tiborra, Szilágyi Györgyre és Z. Kárpát Dánielre számítok. Amennyiben tudják vállalni azt a küzdelmet, ami előttünk áll a nemzetért, úgy vállalják el mellettem a feladatot is.”

Összesen 76 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egyben felkérem zsidó testvéreimet, hogy a jövőben ne aggódjanak a Jobbik miatt. Hosszú volt a menetelés, amíg a nácikat, kisnyilasokat kiszorítottuk, amíg felismertük, hogy a baloldal családjába tartozunk. Vessétek nyugodtan a hátatokat a hátunkhoz.

Mi, igazi baloldali pártként fogjuk felszámolni az Orbán vezette diktatúrát!
Zsidó testvéreim, csatlakozzatok hozzánk, lépjetek be a pártunkba, a Jobbik a magyar zsidó jövő! Jön Jakab, adjátok tovább!

'Dobrevvel Kleinnel egy az utunk..'

"látva és tudva, mire számíthat a Jobbik elnöke a kormánymédiától"
Miért mire? Egy zacskó száraztésztát fogsz tőlük kapni, vagy azt mondják neked, hogy egy lókupec vagy?

Mégis ezek után mire számítasz?

"Akik a pártunkat meg akarják osztani, azok az erős, tenni akaró jobbikos harcosokat gyengítik és árulják el,"

Pontosan ezt tettétek. Elárultátok, megosztottátok a pártotokat.

Harcos vérjobbikosok hagytak ott benneteket.
Nem akarnak olyan pártot támogatni, olyan párban lenni, akik a Gyurcsány vezette dk-val összeköltözött.

Nyugodtan homokozzatok..... A kutyát se..

Tanítani fogjàk. Ha még lesz Zázri youtube csatornája. Ott.

Sok a tábor, szivárvány a zászló és Dobrevék hátulról lövöldözik a szétszórt csapatokat.

Gratulálok!

A két sorosista provokatőr első és utolsó számú feladata, hogy egyben tartsa Gyurcsány összefogását. Megérik a pénzüket.

Jákob hamiskártyás asztalnál próbàl csalni a rossz lapjaival. Feribb akar lenni Ferinél.

Gyöngyösivel irányítanà a Jobbikot, de Dobrevékkel fogja.

Jákob erősebb Skodára hajt. nem jött össze.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés